Tere, pöördun siia foorumi, kuna Fiatil endal foorum puudub. Nimelt oleks vaja laenata nädalavahetuseks Fiat 1.6 16v 76kw mootori hammasrihma vahetuse abinõusi. Äkki on Alfa meestel olemas.
panen lingi ka milline komplekt on. https://www.dodo.ee/et/item/137048
Re: fiati abinõu
#2Heip,
kahetsusega peab tõdema, et siin arvatavasti seda komplekti pole-> AR twinspark mootorid nimelt kasutavad vaid pakke ja kella: Pakke müüakse paarihaaval mõnevõrra odavama raha eest
Sul on vaja komplekti teist poolt: Kuigi Alfa TS on deriveeritud Fiati Super FIRE mootorist ehitas AR sinna uue pea (mis baseerub suure kaarega öeldes Lamperdil ja Nordil), seega ei ole neil plokist ülalpool mingit kattuvat tüki (peale variaatori)
kahetsusega peab tõdema, et siin arvatavasti seda komplekti pole-> AR twinspark mootorid nimelt kasutavad vaid pakke ja kella: Pakke müüakse paarihaaval mõnevõrra odavama raha eest
Sul on vaja komplekti teist poolt: Kuigi Alfa TS on deriveeritud Fiati Super FIRE mootorist ehitas AR sinna uue pea (mis baseerub suure kaarega öeldes Lamperdil ja Nordil), seega ei ole neil plokist ülalpool mingit kattuvat tüki (peale variaatori)
Tegelikult ma olen normaalne....
Re: fiati abinõu
#4Kuidagi botine vastus tundub olema :/ aga we will see
Ootab mõne päeva
Ootab mõne päeva
Tegelikult ma olen normaalne....