code probleem lahenes ( pole vähemalt näidanud enam tükk aega)
taga akna probleem lahenes ( soojad ilmad tegid ime )
õrna kärsakat veel viskab
aga seda sooja mootoriga .
Re: 147 CODE probleem /kiire/
#17kui ilm lubab, siis võta kojameeste alune plastik maha-> ma arvan, et Sul on sealne vee äravool umbes ning vihma jms-ga tikub ülaservast salongi.
kärsakat tasub vaadata ennekõike kapoti alt (võibolla on mõnu juhe massis vms). Siiski soovitan käia diagnostikas (enne kui asi hulluks läheb)-> tõenäoliselt tulevad vead tagasi
kärsakat tasub vaadata ennekõike kapoti alt (võibolla on mõnu juhe massis vms). Siiski soovitan käia diagnostikas (enne kui asi hulluks läheb)-> tõenäoliselt tulevad vead tagasi
Tegelikult ma olen normaalne....
#18arvan et kas termostaat või miskit läbi kärsanud , kuna auto läheb nüüd jube ruttu 90 kraadini (aga üle selle ei lähe) ja nüüd salongi üldse õhku ei puhu :S müsteerium.
#20kontrolli kas viimane kiirus töötab-> maksimumi peale pannes_> kui töötab, siis on reostaat läbi; kui ei tööta, siis on vaja uut ventikat.
ventikas ise on suhteliselt mõistliku koha peal (kui õigesti mäletan) kõrvalistuja jalgade juures
ventikas ise on suhteliselt mõistliku koha peal (kui õigesti mäletan) kõrvalistuja jalgade juures
Tegelikult ma olen normaalne....
#21siin pool nädalat jälle sai toimima . toksisin kõrval istuja jalge juurest miskit , aga täna lakkas jälle . ventika labad kulunud nagu aru saan vist
#22http://trk.ee/
Käisin sama probleemiga seal, mingi kiirusanduri/reostaadi probleem ja said parandatud suht kiiresti
ja mõistliku raha eest.
Käisin sama probleemiga seal, mingi kiirusanduri/reostaadi probleem ja said parandatud suht kiiresti
ja mõistliku raha eest.
#23kauge minna autot tegema . aga uuriks et kas ise kuidagi lihtsamalt . plaan oli ventika mootor nv maha võtta et uurida kas üldse see toimib