korra tehtud... küll mitte 166-l aga tehnoloogia on sama (2.0 peaks olema ühe lamdaga)
tegelikult on üpris lihtne tegevus võrreldes mõne teise agergaadi vahetusega.
vaja läheb kanalit/tõstukit vms, korralikku võtit (mul oli kasutada avatud löökpadrun) ning loomulikult sobivat lamda andurit (ning kui seda pole, siis kaabliühenduskomplekti ja kaablite värvikoode- sel peaks olema nelja kaabliga andur, tavaliselt on valge ja must soojendus ning ülejäänudte koodid on kaasas)
edasi on juba lihtne-> ronid auto alla, leiad sealt anduri (asub kati ees, kus torud kokku jooksevad), kui sobiva pistikuga andurit pole, siis markeerid kaablid ära, lõikad läbi, paned võtme andurile peale, rakendad "natuke" jõudu ning eemaldad anduri. Uue anduri paigaldamine on oluliselt lihtsam, kuna seal pole nii palju jõudu vaja.
Kui andur paigas, siis paned kaablitele rüüsid peale, ühendad ära, tinutad ära ja hermetiseerid (nagu ikka õues olevate kaablitega tehakse). Peale seda tõmbad kaablid kaablivitsaga kokku ja naudid paremat minekut ja väiksemat portsu heitgaase.
NB- KUI Sul ei ole kanalit või tõstukit, siis soovitan pöörduda kuhugi, kus need olemas on (reaalselt ei ole "veidikese" jõu rakendamine kuidagi teostatav ilma oma elu ohtu seadmata

)
P.S. selline võti on jube palju abiks (mõõdu peaksid ise auto alt vaatama- reeglina on 22)
http://fixus24.ee/?st=5;info=autotarvik ... %B5ti.html
ja selline ühenduskomplekt on jube kasulik
Tegelikult ma olen normaalne....