hmm...
mulle see statistika meeldib

- parim näide, kuidas statistikat ei tehta-> "minu arvates", "mulle tundub", "oinamöödasõit" jms
igapäevaselt samal ajal ühte ja sama trassi vurades ma ütleks, et nelja kuu jooksul 95% riskantsetest möödasõitudest on tehtud bemmide, mersude, kaubikute ja volkarite poolt (riskantne on siis möödasõit pimedas kurvis, keelualas või sellise vahemaaga, et vastutulija tõmmab tee ärde)
ja täpsustades, et mustade mersu, sinise ja musta bemmi ja halli passati ning ühe -kahe pisikese kaubiku poolt. See, et tegemist on samade autodega, kuna ma sõidan samal kellajaal sama marsruuti on statistika mõttes ebaoluline.
Samaoodi ka see, et kuna ma sõidan ca 95km/h, siis ma ei kohta kunagi neid tüüpe, kes veel võiks hulle möödasõte teha (kui ma sõidaks spido järgi 90-ga, siis saaks kindlasti suurema listi). muuseas- 95'ga sõites teen tavaliselt nädalas 500 km peale umbes 5-6 möödasõitu... enamjaolt traktoritest.
Seega selleks, et teha statistiliselt hea tulemus, siis peaks panema GPS'i järgi paika kiiruse 90kmh ja piirangualasse sisenedes vajutada julmalt pidurdades 70 või 50 ja saaks sellise listi, et vähe ei ole
Aga õnneks ma ei ole nii kibestunud, et kirjutaks paljusõnalise sisutühja traktaadi teemal "sõidan bemmiga, olen korralik aga ikka mind keegi ei hinda- selle eest vaadake, mida teised teevad ".
so - pseudouuringuid võivad kõik teha... Minu samasisulise paarikümneaastase dokumenteerimata uuringu tulemusena võin väita, et peamiselt ületavad kiirust ja teevad riskantseid möödsõite natuke ebastabiilsed inimesed, kes ei taha olla autos minutitki kauem, kui peaks.
Eraldi klass on veel need tüübid, kes kolonnis möödasõite teevad

selleks, et jõuda kohale minut kiiremini - neil on ebastabiilsus eriti sisse kirjutatud.
ja siis on üks teine klass juhte, kelle möödasõidud on natuke vabandatavad (need on need 50kw kaubikud, ülekoormatud veokid jms millega saad kiiruse üles ja siis püüad täie hooga mäkke jõuda enne, kui kiirus otsa saab

)
Tegelikult ma olen normaalne....