O:Alfa Romeo 33,või 155

Tervitused!
Mõtlesin,et kaua ma selle "venelasega" ikka kärutan,ning oleks soov osta siis kas AR 33 või AR 155?
Kui kellelgi on pakkuda,sellised Alfad(pooldan rohkem AR 33me) siis võite teha pakkumised mulle.
Kere seisukord võiks olla hea,roostet võib vähesel määral olla,kuid mitte nii palju,et peaks FLINSTONE aega tagasi minema :lol: :lol: !
Välimus võiks ka ikka viisakas olla,ning mis põhiline et mootor ja käigukast oleks korras. :wink:
Mitte eelnevalt AVARII teinud masinat pakkuda :!:
Auto hind võiks jääda alla 15000 eegu.
Ostuga hetkel kiire pole,aega on valida,millise võtan,sest vaja ühest liikurist veel lahti saada,kuna aias ruumi vähese võitu. :lol:
Kontakti saab minuga u2u kaudu. :twisted:
Last edited by Alfa Romeo 33 on 10 Dec 2009, 00:27, edited 1 time in total.
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

hujoobin wrote:mul naabrimehel vedeleb üks ar 33 spordivagun hoovi peal, aga mitmes seeria see on ma ei tea. vahepeal oli see tal igastahes ka müüa, kui huvi siis võin asja uurida.

Ma tean seda tüüpi,ning tal oli 2 seeria,see mis mulle meeldis,ma suhtlesin temaga vahepeal 8) ,kui siin Alfa maania peale käis(vahepeal jäi natuke vähemaks,kuid nüüd hakkas jälle pihta :oops: )

Aga siis kadus kuulutus,ning ma mõtlesin et tal see müüdud,kuid oleks tänulik kui saaksid uurida,kuda kere tal on,mootor(kas sissepritse,või kui karpa,siis mitme karpaga mudel)ning kas mootor on töökorras,käigukast,kuda elektrisüsteem toimib,ega väline kere väga roostes pole,mõtlen uksi ja selliseid kohti,mis silmaga näha on,pagasnikus tagavararatta koht minul oli see roostes,aga kuda tal,amordi ja vedru koht pagasnikus,on ilus,või nagu mul,oli selline auk sisse roostetanud ,ning mis hinda küsib? :)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 33 wrote:Tervitused!
Mõtlesin,et kaua ma selle "venelasega" ikka kärutan,ning oleks soov osta siis kas AR 33 või AR 155?
Kui kellelgi on pakkuda,sellised Alfad(pooldan rohkem AR 33me) siis võite teha pakkumised mulle.
Kere seisukord võiks olla hea,roostet võib vähesel määral olla,kuid mitte nii palju,et peaks FLINSTONE aega tagasi minema :lol: :lol: !
Välimus võiks ka ikka viisakas olla,ning mis põhiline et mootor ja käigukast oleks korras. :wink:
Ostuga hetkel kiire pole,aega on valida,millise võtan,sest vaja ühest liikurist veel lahti saada,kuna aias ruumi vähese võitu. :lol:
Kontakti saab minuga kas u2u,või RukiK1@hotmail.com kaudu. :twisted:
Kui tahad 155 Osta minu auto :)

http://www.carrating.org/car.php?15019

Hind 47 000 eek (3000 EUR) :!: Tingi :!:

Alfaracer wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:Tervitused!
Kontakti saab minuga kas u2u,või RukiK1@hotmail.com kaudu. :twisted:
Kui tahad 155 Osta minu auto :)
http://www.carrating.org/car.php?15019
Hind 47 000 eek (3000 EUR) :!: Tingi :!:

Auto on kenake küll,aga dengiga on lood nagu on,ühesõnaga see summa jääb liiga suureks! :twisted:

Ning hetkel olen kasutaja VMLi sõbra Alfa Romeo 33 kinni!

spitfire wrote:OT, a huvitav kuidas see 0..100 9 sekundiga saavutatakse 93 kw'ga :roll:
Kui mälu ei peta siis 104 kw 0..100 aeg oli 9,3 tehase andmetel.

loeks tutvustust lähemalt, siis näeks kirja ChipTuning :roll:

Ehk siis see 10% vahet ei ole just eriti ületamatu )kui ma nüüd väga ei eksi, siis auto all ei urise kah mitte originaaltorustik )ts@kuuleb aegajalt hommikuti Tondi/Tammsaare teel sellist veidrat põrinat kõrvalreas 8)

Pealegi ei ole teahseandmed ei kiirenduse ega ka küttekulu osas just eriti pädevad (2,0 8V on ametlikult 9,3 ja 1,8 10,3 ning 1,7 11,8s ehk siis 10kW 1 sekund- no vabandust aga ei usu hästi, et 115kW mootoriga sama tehnika juures 8,3sek/100km/h kätte saab :roll: )

Üldiselt tundub, et tehastel on mingi veider arvutusviis kütusekulu ja kiirenduse jaoks: kõige nõrgem mootor on ametlikult alati kõige ökonoomsem (tegelikkus näitab nii mõnegi sõiduki puhul vastupidist) ning kõige võimsam on alati kõige kiirem (155 näitel siis on ligi 100kg raskem 2,5 oma 120kW-ga võimeline tegema 0-100 8,3 sek; samas kui 110kW 16V teeb selle 9,0 s... 10kW on seega võimeline edasi viima 100 lisakilo peaaegu samapalju kiiremini kui samas kaalus autot?)

Ja üldse 0-100km/h on üsna mõtetu näitaja :wink:

Olulised näitajad kipuvad olema 0-50 (ehk siis linn); 50-90 (maantee); 80-120 (möödasõit)

sry4ot :oops:
Tegelikult ma olen normaalne....

hujoobin wrote:mul naabrimehel vedeleb üks ar 33 spordivagun hoovi peal, aga mitmes seeria see on ma ei tea. vahepeal oli see tal igastahes ka müüa, kui huvi siis võin asja uurida.

Sain su naabrilt lõpuks vastuse! 8)

Alfa on veel alles!!! Kere on tugev, vasak tagumine tiivaäär on natuke roostes. Karbid on uued, esimesed amordid on uued, sidur on äsja vahetatud. Ülev ja kindl. on tehtud! Hind oleks max 8000. tule vaata siis räägin täpsemalt!!! Mario

Pagan 2 hääd pakkumist,kas võtta VMLi sõbra 33 -93 või selle tüübi 33 Spordivagun -90(mõlemad läävad pääle)? :)

Pildud ka sellest massinast:
Image
Image

VML wrote::roll: no tundub üsna hää masin olevat-aga kui selle võttad, siis luba et esimese asjana lömastad need jõledused sealt stange küljest... ja lisad viisaks märgi iluvõrele-või siis lisad viisaks iluvõre :lol:

Krat ma ka ei tea mis teha,osta see või sinu oma,sinu masinat usaldan rohkem! :)

Sinu auto ainsaks miinuseks on see,et ta asub JÕGEVAL,oleks vaid lähemal Tallinnale. :cry:

Aga jah,need rõvedused lendavad kindlalt sealt stange küljest minema,ning ka korralik iluvõre mul võtta sellele masinale(musta värvi),juhul kui ostan selle! :)

Kle hujoobin ütle,kui vana su naaber on,siis tean kas too on palju sellega paarutanud kruusal,kardan et moto võib päris hõre olla,ning TÜViga probleeme tulla? :roll:
Last edited by Alfa Romeo 33 on 14 Oct 2008, 15:16, edited 1 time in total.

oeh

ma olen 36 - ikka annan gaasi (ära sellesse naabri vanusesse panuseid tee)

_

ja siis vaata auto väljalaske aastat - kindlasti on teatud % kogu ressursist juba ammendunud!

_

kui masinat on korrapäraselt hooldatud, siis ei ole ei vanusel ega gaasipedaali asendil erilist vahet!

_

:roll: no 33 viga kippub selles vanuses olema juba jah, et kolvid kippuvad lopperdama sees hakkama-ja asi pole enam kõige tihedam...-sõbra oma olen ise lahtivõtnud seega tean et seal miskit logisevat pole-samas peaks see kulumine kajastuma õlivõtmises... kui õli ei neela ei tohiks hullu veel olla...