Tere
2005a 147 JTD mingit aega juba jukerdab süütelukk ja paistab, et nüüd on lõpp saabumas. Lihtsalt ei käivita ja arvatavasti lukupõhi. Tundub jälle üks tüüpvigu olema. Kuna mõni aasta tagasi läks kaotsi auto võti, millel olid keskluku avamise nupud peal, siis peale seda on kasutusel varuvõti, millel nuppe pole. Nüüd mõte, et võtaks kusagilt lukuringi ja vahetaks kõik korraga ära. Saaks jälle ehk ka nupust uksi avada. Ehk on kellelgi infot jagada, mida peab selleks kõik vahetama või ümber kodeerima? Kusagilt jäi silma, et immo on kusagil süüteluku juures, mida saab eraldi ringi tõsta. Mis ja kus puldi signaali vastu võtab/töötleb?
Kui kellelgi on sellist komplekti pakkuda, siis andke tuld.
Auto on käinud tavaliselt TRK-s remondis aga viimasel ajal resideerub peaasjalikult Tartus. Kas Tartu kandis on Alfade hingeelu tundvaid mehhaanikuid?
Loodetavasti veel keegi foorumit loeb. Kuidagi väga vaikseks on siin jäänud.
Re: 147 süüte- ja kesklukk
#2kui ma nüüd õigesti mäletan, siis kodeeritakse võtmeid vastavalt autole- st nii 147, kui GT omavad küll eraldi keskluku pokki aga ma ei ole 100% veendunud,e t see on ümber tõstetav ilma progemiseta.
st Sul on vaja vana võtme seest immokivi (mille tõstad ümber uude võtmesse) ja lased kuskil uued võtmed ajusse kirjutada. Immorõngas on süüteuku ümber ning see on ümber tõstetav vanast lukust uue peale.
Seega ideaalis oleks Sul vaja täiskmplekti lukke (kaks ust, süütelukk, kütusepaagi kork) ning juhtplokke.
kuna seda arvatavsti ei saa, siis ihtsaim variant oleks otsa uus süüteukk ja tõsta sinna lukusisu ümber (ning tellida kuskilt blank key'd ning lasta need ära progeda)
st Sul on vaja vana võtme seest immokivi (mille tõstad ümber uude võtmesse) ja lased kuskil uued võtmed ajusse kirjutada. Immorõngas on süüteuku ümber ning see on ümber tõstetav vanast lukust uue peale.
Seega ideaalis oleks Sul vaja täiskmplekti lukke (kaks ust, süütelukk, kütusepaagi kork) ning juhtplokke.
kuna seda arvatavsti ei saa, siis ihtsaim variant oleks otsa uus süüteukk ja tõsta sinna lukusisu ümber (ning tellida kuskilt blank key'd ning lasta need ära progeda)
Tegelikult ma olen normaalne....