M:alfa romeo GTV 1998a.

myya siis pealkirjas olev auto.

mootoriks on 3.0 v6 24V,

manuaalkast, musta värvi, nahksisu,toonklaas, 18"valuveljed, 10mm madaldus, auto on väga heas korras, taga väike antitiib, el aknad, roolivõim,

kesklukk jne.

asi siis selles, et sain auto kingituseks, aga sõjaväkke minek ja pole midagi teha sellega, nyyd siis tahaks enda lemmiku kellegi headesse kätesse anda... Hinda tahaks 80K, mis oleks tingitav..Auto on tõesti väga heas korras

pildid ka varsti..

auto asub tallinnas..

Image

Image

Väärt kingitus. Aga sõjavägi kestab ju lühikest aega. Äkki tasuks mõnele hotellile või autorendifirmale pakkuda. Teeniks nii võib-olla aastakese lisakasumitki...??? Iseasi kui head peremehed rentnikud on :oops: :oops:

Jutt õige.Tänane eesti s.vägi kestab ju mõned kuud ja kui oled tubli ajateenija, saad iga nädalavahetus oma Alfaga kihutada.

Kingitust ei ole ilus müüa,muidu ei kingitagi enam :evil:

paraku on see mu isa soov samuti. minu ajateenistus kestab 11 kuud, mis peale plaanin edasi teenima minna eesti riiki...tõesti, auto on ilus...

siiamaani, olen temaga eestist väljas sõitnud, oi kuidas tahaksin temaga siin poosetada:D :D

nuh, kui ikka isa soovib, las ta siis müüb. Sina teenid aega :roll:

sarjast, kui tahad kingitust kellegi teiste headesse kätesse anda, mul on sellised käed :lol:

:D kui oli konkreetset myygihuvi andke teada..

kui 2a. pärast naasen tagasi siis teised eesmärgid, kuid praegu paraku pean edasi selle andma(loe: myyma)

nagu ka ma mainisin, on hind tingitav...

Poolteist kuud ei näe sa ainult oma Alfat ja peale seda kui Sinust niiehknaa seeru saab pääsed tõesti pea iga nädalavahetus välja. Been there done that :wink:
Brera 3.6 Q4

niisiis.. juhtus nii, et autoga hakkab sõitma mu sugulane saksamaal, seniks kuni naasen...

nii et teema lukku...

aitäh positiivsete kommentaaride ja mõtete eest:D