147FL lähitule pirni vahetus

Nokrt... ei pea ennast eriliseks siidikäpaks, aga no ei hakka mõistus pihta...
Ilmseltgelt tundub, et tuleb latern eest ära võtta või läheneda hoopis teisest kohast kui kapotialt. Minu suured käed ei ulatu niigikaugele, et saaks tagant kattegi maha...
Ma julgen kahelda, et kellelgi siinsetest on kogemusi selle autoga v.a pilotnikud või äärmisel juhul TRKnikud.
Äkki teab keegi kust leida manual vms instruktsioon selle töö kohta, kuna autoga anti kaasa vana mudeli kasutusjuhend. :mrgreen:
Tahaks ikkagi ise asjaga hakkama saada, kasvõi kogemuse mõttes, mitte pilooti joosta sellise pisiasja pärast :roll:
a.k.a Anthrax

147FL lähitule pirni vahetus

:roll:

pole kunagi 147 tulepirni vahetanud aga...

reeglid->
1.Kui kateteni ei ulata, siis proovi eemaldada asjad, mis Sind takistavad :roll:
2. kui takistavaid asju ei ole võimalik eemaldada, siis otsi üles tulekinnitused ja kruvi tuled maha :roll:
3. kui tulekinnitused on kuskil peidus, siis... :mrgreen: on tegu autoga, mille pirnivahetuseks on mingi salajane nipp ning selleks tuleb pool autot lahti võtta (meenub esimese asjana prantsuse päritolu pakiauto, millel tuli pirni vahetuseks maha keerata iluvõre ja stange ülemine liist, et siis tuledele ligi pääseda)

P.S. alati on võimalik pääseda katetele ligi, kuid mõnikord lihtsalt võtab see meeletu aja (või eeldab mingit kavalat nippi) :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....