Uuel aastal uue hooga nagu on kombeks ütelda.
Buon anno
http://www.alfaromeoforum.info/viewtopi ... start=1050
jätkuks...
Suvaline PLÄMA vol 2009
#2Head uut aastat!
Kurat.. hiljaks jäin... tahsin esimene olla.. :icon_roll:
Kurat.. hiljaks jäin... tahsin esimene olla.. :icon_roll:
155, 2x166, 159 ja 75?
Suvaline PLÄMA vol 2009
#3blah blah blah
audi on parem kui alfa
topik nii rõvedalt tühi, et süda läheb pahaks
äkki keegi läheb vähemalt närvi ja kirjutab midagi?

audi on parem kui alfa
topik nii rõvedalt tühi, et süda läheb pahaks
äkki keegi läheb vähemalt närvi ja kirjutab midagi?

Suvaline PLÄMA vol 2009
#5Tjahh. selle osa saime nüüd selgeks, et Audi on parem, kui Alfa.. Mis järgmiseks? Alfa vs honda und so weiter?
Suvaline PLÄMA vol 2009
#6Alfa on üldse üks äraütlemata nigel auto
Fiatt põhimõtteliselt ju... nagu Fiatt Uuno jms. :icon_problem:

Fiatt põhimõtteliselt ju... nagu Fiatt Uuno jms. :icon_problem:
a.k.a Anthrax
Suvaline PLÄMA vol 2009
#7mulle näiteks ei meeldi kuusepuu, sest torgib
kasepuu on aga hea, sellest saab paberit
loogish, millest te aru ei saa??? :icon_shocked:
loogish, millest te aru ei saa??? :icon_shocked:
Suvaline PLÄMA vol 2009
#8Kas lund on JÄLLE ainult Haanja kandis?
Pärnu jumala lage lumest, aga see-eest pilvitu taevas ja päike
Tere tulemast suvepealinna päikest nautima
Pärnu jumala lage lumest, aga see-eest pilvitu taevas ja päike
Tere tulemast suvepealinna päikest nautima

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Suvaline PLÄMA vol 2009
#9Aga Rakveres on lume asemel jää! Selge päike on kah juba kaks päeva olnud :icon_roll:
audi ei ole parem kui Alfa... :icon_eh: Läheb liiga kergesti kortsu.
audi ei ole parem kui Alfa... :icon_eh: Läheb liiga kergesti kortsu.
155, 2x166, 159 ja 75?
Suvaline PLÄMA vol 2009
#10Käisin mööda kaubanmdust kuuske/nulgu otsimas. Pärnus nulg 1100 eek !!!!!!! (2,3m), MIDA?!? Ja kuusk 870eeku!!!alfanatico wrote:mulle näiteks ei meeldi kuusepuu, sest torgib
No krt oleks siis sel puul pärast ka kütteväärtust, et saaksin nt katelt nädala jagu sellega kütta, et noh, vaatad seda 2 nädalat toanurgas, soojendab südant ja pärast veel nädalajagu soojendad elamist. Siis oleks küll nõus sellise raha välja käima

sain siis lõpuks Tallinnast 330 eest, seda olin nõus maksma. Aru ma ei saa ikkagi, kust selline hind? Või loodeti, et inimestel sõidab taas jõulude ajal katus ära ja ostetakse valimata kõike kokku?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Suvaline PLÄMA vol 2009
#12bnd kas Sa kunstkuuse peale pole mõelnud?bnd wrote:Käisin mööda kaubanmdust kuuske/nulgu otsimas. Pärnus nulg 1100 eek !!!!!!! (2,3m), MIDA?!? Ja kuusk 870eeku!!!alfanatico wrote:mulle näiteks ei meeldi kuusepuu, sest torgib
No krt oleks siis sel puul pärast ka kütteväärtust, et saaksin nt katelt nädala jagu sellega kütta, et noh, vaatad seda 2 nädalat toanurgas, soojendab südant ja pärast veel nädalajagu soojendad elamist. Siis oleks küll nõus sellise raha välja käimaAga 1100???
sain siis lõpuks Tallinnast 330 eest, seda olin nõus maksma. Aru ma ei saa ikkagi, kust selline hind? Või loodeti, et inimestel sõidab taas jõulude ajal katus ära ja ostetakse valimata kõike kokku?

Meil kodus kunstkuusk juba 4-5 aastat,ning pole küll suurt vahet päris kuusega,kui ainult see,et ta ei aja okkaid,ei lõhna nii,kuid sa võid kuuse lõhna osta ja kuuse ära lõhnastada sellega,ning mis põhiline,et kasutusiga on piiramatu!

Hind on ka sama,mis päris kuusel,kuid selle eest ei pea kaua aega jõulude pääle mõtlema,et näe jälle peab kuusehullusega kaasa minema!

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Suvaline PLÄMA vol 2009
#13Kuuse oleks pidanud ise metsast otsima..
RMK-le maksad papi ja lähed teed riigimetsas väikese jalutuskäigu. Mingi 230 EEK-i läks maksma mu pealt 2.5 meetrine kuusk.

Suvaline PLÄMA vol 2009
#14kas plastkuusk on nagu kumminaine, emotsioonitu aga selle eest alati võtta!?!?!?

Suvaline PLÄMA vol 2009
#15Kuda vötta!E.T. wrote:kas plastkuusk on nagu kumminaine, emotsioonitu aga selle eest alati võtta!?!?!?

Aga mille jaoks osta päris kuusk,kui saab ka kunstkuusega hakkama,ning minu arust pole ta kuidagi emotsioonitu,kuid noh kuidas kellegile!

Viin korraks teema kõrvale,et kas kusagilt oleks saada tasuta AR MiTo Workshop Manuali,kellegil mõni link?

Endal on Alfa Romeo 33,75,145,146,147,155,156,159,164,166,Alfetta,Alfasud,Sprint,GT ja GTV Spideri Workshop Manualid olemas,kuid oma kogusse oleks veel MiTo-t vaja!

Last edited by Alfa Romeo 33 on 02 Jan 2009, 21:24, edited 1 time in total.
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.