Panen üles sellise pakkumise. Küsimuste puhul pöörduge teenusepakkuja poole
natuke infot ka siit http://www.saabnet.ee/foorum/viewthread ... 525&page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
tere
Ootame meie salongi ka kõiki Alga-Romeo mudeleid - nii uusi kui vanu.
Hinnakirjast 15-20% allahindlust AlfaRomeo foorumi mainimisel.
Teostame:
Välipesu,
sisepuhastus,
keemiline puhastus,
nahksalongide hooldus,
vahatamine,
poleerimine,
Värvipisiparandused,
Mõlkide eemaldamine,
salongi lõhnastamine,
bakterite hävitamine kliimasüsteemidest jne…
Kasutame ainult profi aineid ( Malco, Presta, Colourlock )
Erihinnad ja kampaaniad, info siit rubriigist:
Tervitades,
Oliver Kulla
MiniSMART OÜ
Veerenni 53A / Töökoja 4
11313 Tallinn
Mob. 50 99 444
oliver@minismart.ee
http://www.minismart.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
MiniSMART autode ilusalong Veerenni 53A / Töökoja 4
#2Soovitan antud inimesega mitte koostööd teha! :icon_censored:
#3Ja põhjendusega .. et siis teab miks vältida ja mida silmas pidada ..
#4MiniSmartilt tellisin teenuse (mida ta ise ei teinud) ja nüüd otsitakse minu kaudu teda taga kuna oli valedele inimestele võlgu jäänud.
Usun et seda ei soovi keegi omal nahal kogeda :icon_problem:
Usun et seda ei soovi keegi omal nahal kogeda :icon_problem:
#5Siinsed andmed on nagunii vanad..
siin peaks toimivad numbrid olema...

#6MIna ei soovita ka Oliver Kulla ja Minisamrdiga asju ajada.
Põhjuseks on väga madala kvaliteediga teostatud poleerimistööd / teenusepakkuja poolt väljapoleeritavaks hinnatud värvikriimud on omal kohal endises hiilguses ja liaks on jäänud tegemata lõplik poleerimine ja auto on kirkas päikeses sebrakirju.
-
On küll OliverKulla poolt õhus lubadus tasuta töö ümber teha aga seda alles peale pikka mõttevahetust kõnealuse kodanikuga ning hetkeseisuga ma ei ole niiväga kindel, et sama ämbrit teist korda olen valmis tallama. (jala peaks ju mina käima taas päevakese ja pole ka kindel, et tulemus sel korral saaks parem / hea).
Põhjuseks on väga madala kvaliteediga teostatud poleerimistööd / teenusepakkuja poolt väljapoleeritavaks hinnatud värvikriimud on omal kohal endises hiilguses ja liaks on jäänud tegemata lõplik poleerimine ja auto on kirkas päikeses sebrakirju.
-
On küll OliverKulla poolt õhus lubadus tasuta töö ümber teha aga seda alles peale pikka mõttevahetust kõnealuse kodanikuga ning hetkeseisuga ma ei ole niiväga kindel, et sama ämbrit teist korda olen valmis tallama. (jala peaks ju mina käima taas päevakese ja pole ka kindel, et tulemus sel korral saaks parem / hea).