Ostueelne kontroll Tartus?

Ega keegi oska soovitada kohta Tartus, kus Alfat ostu eel kontrollida?

Tuhnisin kõikvõimalikud teemakohased sõnavõtud läbi ja pealinna kohalt olen nüüd haritum :icon_hi:
Tean, kuhu pealinnas eri probleemidega tasub minna, aga kust saaks kõige kindlamalt teada,
kas tasub teist üldse Tartust ära viia?

Tavaline 2.0 164 ei peaks olema nii ebatavaline, et kogenud ülevaataja kukalt kratsiks, samas...
Eks ikka eelistaks kedagi, kellel parem nina just Alfa hädadele :roll:

Oleks esimene Alfa ja... Üldse üks esimesi autosid tegelikult :icon_wave:
Tahaks suhet itaallastega ikka kenasti alustada

:roll:

164 kontroll: vaatad üle, kas vedelikud on normis (kas õli on õli või tökat jne);
teed ringi ümber auto, et tuvastada roostetäppe;
katsud kõik nupud läbi ja vaatad, et see asi, mida nupp peaks tegema ka juhtub;
siis kontrollid salongiventika üle (et igasse asendisse ning igas puhuriastmes töötab);
sõidad ÜV punkti (tee peal kuulad kas kostub salonginaginaid ja kolkse) ja lased vaadata, kas kuskil on midagi viga või mitte;

ja kui kõik sobib, siis vormistad ostumüügilepingu ning maksad raha ära - ÜV punkti külastus võib vabalt ka vahele jääda, kui tee peal midagi kahtlast ei kostu ning pidurid asjalikult toimivad 8) Kuna ka müüja on siitsamast, siis loodetavasti kotti pähe kah ei tõmmata ja (võimalikud ohukohad) näidatatakse kohe kätte ära :)

iseenesest ei ole 164TS ei pidurisüsteemis, veermikus ega ka mootoris ühtegi kullast juppi ning nende vahetamine ei ole samuti tappev :icon_thumbup:

Igatahes edu 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

Tänud näpunäidete eest!

Eks need tegelikult asjad, mida uurida igasuguse kasutatud auto puhul ja kuluvad nagunii kõrvataha panemiseks ära.

Veebruari esimene nädal saab siis konkreetset autot lähemalt uuritud ja heal juhul saavad teema
"Foorumi liikmete autod" andmed värskendatud :)