:icon_thumbup:
Parandaks-> teoorias tuleb üks pistik aku alla ja teine pasuna juurde [ma olen isegi näinud 164-a, millel need olid toodud välja tagavararatta süvendis olevatesse pesadesse, praktikas aga ma ei tea kuhu miu autol need pistikud pistetud on...
Ise kahtlustan, et keegi on nee kunagi mingil põhjusel kuhugi ülespoole ära viinud

igatahes ei ole selle asukohta (ja asukoha muutmise põhjust) veel suutnud tuvastada (mu autol on üldse "pisikesed" komponentide paigutusraskused- huvitaval kombel oli ka esimesel 164-l nii mõnigi asi viidud huvitavasse kohta. Esimese puhul oli küll asi seotud gaasiseadmega)
Parim näide komponentide puhul on see, et kuigi 164TS tuli tehasest välja vooliku vahele klammerdatava bensufiltriga on minu omal poltidega filter, mille asukoht ei ole teps mitte see, mis sellel skeemi järgi peaks olema.
Tõenäoliselt jäid need pistikud mingi aeg tagasi kellelegi ette ning tõsteti "ajutiselt" eest ära ... siis pandi vaibad tagasi ja BINGO... 164 pagassivaiba eemaldamine ei ole just kõige lõbusam tegevus
P.S. jah-> aju kontaktiskeem on olemas

Ühtlasi saab niimoodi ka reseti ära teha

Tegelikult ma olen normaalne....