O: alfa 146 käigukasti

vist peaks ka 145 mudeli käigukast sobima ja peale väikest sobitamist ka 33 mudeli oma... samas mis mureks on? käigukasti remontida ei annaks?

kasti remont suht suur töö ja viitsijaid=tegijaid vähe.. Kui kindel see on, et 145 ja 33 sobivad?? Kastil on siduri võll puru ning kuna teine käik jebis juba algul, siis vist mõtekas kast osta.. pakuti siin 1800.- kas kogu kast?? mis mudeli oma?? kuidas näha saaks?? jne. Oleksin asjast huvitatud. Auto ju muidu hea ja kerel pole rooste kriimugi, jama kui nii seisma jääb.

alfa 33 mudel-nagu kirjas ja 16 klappilise mootoriga isendi pealt. võin visata pilgu peale mis erinevused on-mul on mõlemad kastid olemas-lisainfoks siis et 33 mudeli ja 145/146 mudeli käigukastid on kinnitatud veidi erinevalt-seega padjad omavahel ei sobi. kahel viimasel on padjad käigukasti külgedel ja karteripõhi käigukastil on alumiiniumist.

:icon_think: nii-paigutasin 2 kasti kõrvuti ja... tulemus pole sinu jaoks just paljulubav-korpus on teine-ja 100% pole ma ka sisu sama olemises kindel. Külgedel pole 33 kastil kohta kuhu patju külge kruvida... -soovitan sul kasutaja maqsi-ga ühendust võtta-tal on kasti vidinaid olemas ja ta on neid ka kõvasti lammutanud-saab sind selle kasti taastamisel aidata-juhul kui korpus korras on ja sisu 33 omaga peaks klappima. Kui ta ei saa asjaga tegeleda saan ka ise sind ehk käigukasti remondiga abistada. Kas kast on sul laiali võetud? ja oskad öelda mis võll pooleks on?-või saad ehk paar pilti mulle saata?-saame mingi vahetus variandiga ka ehk kaubale... :roll: -kui saad pilte teha siis saada need taavi.liis@mail.ee