Alfa Romeo 156 SW 2000a keremeister

Vana Alfa müüdud kuna oli vajadus universaali järele.Valituks osutus 156 Sportwagon 2,0l 110kw.Siit foorumistki läbi käinud müügikuulutusest.Hind oli soodne, kuid veidike pusimist temaga leiab.Tavapärased õõtsa-ja stabikalõtkud, mittelaadiv genekas-need vead on nüüdseks likvideeritud.Varustusest leiab heleda nahksisu,el aknad reg.koni amordid,el peeglid ja konditsioneer.Ise lasin paigaldada toonkiled.Plaanis on ülevärv (valge pärla), mille võtan ette esimesel võimalusel.Ka veljed otsiks 17".Mõte oli veel paigaldada facelift esiosa aga eks paistab kas leidub kasutatud detaile ja , kui palju need maksavad.
Image
Image
Image
Image

arturASE wrote:Jõudu uue liikuri puhul. Masin nüüd kindlasti hea peremehe leidnud.
Lihtsalt küsimus, miks valge pärla, see värv on ka igati viis ja kui veel värskena oleks.

Aga edu igatahes!
Ei meeldi mulle see värv...ja kuna viimased paar autot on mustad olnud, siis ekprimenteeriks seekorv valge pärlaga...mõttes on paar edevat retsepti olemas...

iirlane wrote:õnnitlused ka minu poolt! sai ise ka seda masinat proovimas käidud aga tuttava 147 oli nats parem diil minu jaoks. kuidas mootor sellel, enne vaatama minekut uurisin TRKst selle kohta, et mootoriga jamad, kas nüüdseks korras?

edu :icon_hi:
tundub ok, kuid mis infot sa said sealt? valgusta mindki.

päris peensusteni ei mäleta enam, kuid öeldi niipalju, et mootoririhm purunenud, tehtud remont, kuid mitte põhjalikult, et pidi lekkima jne. Võid neile helistada, neil peaks ajalugu näha olema ja kui ütled, et ise juba omanik siis ilmselt saad ka täpsemat infot.

Eile alustasin värvitööde ettevamistamisega...tegin 5 värviretsepti ja lasin proovid(pildid muidugi ei anna efekti edasi)
Image
Võtsin lahti kõik tihendid, polstrid ja salongiplastikud, sest värvida vaja ka siseringid.Istmed võtsin ka välja, kuna tegelikult on nad päris määrdunud ja autost välja võetuna on parem puhastada.
Image
Image
Esmaspäeval katsuks karbid ära keevitada ja alustada eeltöödega.

Kõva töö tõesti ette võetud! :)
Ainult respekti sellise töö eest! :icon_thumbup:
See toon millega auto ära tahad värvida pole just minu lemmik,aga sa teed masinat ju eelkõige endale,nii et lase aga edasi! :icon_thumbup:
Aga avaldaks ikka oma lemmik värvi kohta arvamust,mulle meeldiks Alfa Romeol kollane pärlmutter värv,vot see oleks tase! :P
Kõike paremat,ning edu ja jaksu soovides!
Reijo :)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.