Suomen Saunassa tuli meestega jutuks, et teeks sügisel ühe lõõgastava päeva veel raplas... Oktoobris (enne seda pole aega).
Kas on veel huvilisi peale minu, Tommi, bnd ja Lumani?
kui ajavõtt üldse tuleb, siis käsitsi ja stopperiga, et kulusid all hoida.
peamine on ikka puhas FUN ja viimane võimalus oma suverehv kiunuma ajada enne lume tulekut!
____
Siia siis ka kokkulepped aja ja koha osas (et ei peaks II lehe keskelt otsima edaspidi neid).
KOHT - RAPLA KARDIRADA
AEG - 18 Okt
KELL - 10:00-13:00
OSALUSTASU 100.-kr sõitja kohta
Eelistatud automark Alfa, rajale saab korraldajaga kokkuleppel ka teiste automarkidega.
Osalejate arvu ei piirata hetke seisuga!
Iga sõitja vastutab oma tegevuse ja selle tagajärgede eest ise!
! Kõik kohaletulnud kohustuvad hoidma puhtust ja korda !
____
! PARIMATELE OSALEJATELE AUHINNAD LIVIKOLT !
____
Seni jaatavalt vastanud:
Luman
BND
Leemets
Alfanatico
Spark
Janes
Anthrax
kahtlevad sooviavaldajad:
Timmi 50/50
Slicer (0/0) - ootab pilte
TS (0/0)
Jarmo (50/50)
Furioso (0/100)
mrt (50/50)
furby (50/50)
flymadman (50/50)
Üritused Rapla Rajal ehk ÜRR
#2Oot, me rääkisime saunas Raplast ka? Küll alkohol on paha
Ja mis suverehvid
Muidugi teeme: sõidavad Tom, Luman, Bend
ajavõtt by E.T

Ja mis suverehvid

Muidugi teeme: sõidavad Tom, Luman, Bend

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#3Mingi selline jutt oli jah.
Mõnel oktoobrikuu nädalavahetusel võiks raplasse minna küll. Ehk tuleb veel mõni huviline peale eelnimetatute.
Mõnel oktoobrikuu nädalavahetusel võiks raplasse minna küll. Ehk tuleb veel mõni huviline peale eelnimetatute.
#4mul GTV mootor ja käikar veel toores, aga raplas oleks käsi küll, seal kannataks juba proovida
ühesõnaga kui mul mingit laivi vahele ei tule (praegu ei paista) siis olen kohal :icon_hi:
ühesõnaga kui mul mingit laivi vahele ei tule (praegu ei paista) siis olen kohal :icon_hi:
#5ohh, ega me õhtul sõitu tee, ikka pühapäevasel päeval, alates kell 11 või 12. siis juba peaks silmad lahti olema.
Ja kui ise sõita ei julge veel nii vara, siis leiab ikka vast kellegi, kes masina raplasse toob
Ja kui ise sõita ei julge veel nii vara, siis leiab ikka vast kellegi, kes masina raplasse toob

#6tänks, nii hea kui on abivalmis sõprubnd wrote:Ja kui ise sõita ei julge veel nii vara, siis leiab ikka vast kellegi, kes masina raplasse toob

mul tuhat kiltsa sõidetud sealjuures ka raplas käidud juba

#7kas on ka mõne konkreetse kuupäeva peale ka mõeldud... siis saaks plaanida asja 

#8....eeeee oktooberrizto wrote:kas on ka mõne konkreetse kuupäeva peale ka mõeldud... siis saaks plaanida asja

#9vot see on juba itaalia mõttelaad! :icon_thumbup: :icon_thumbup: :icon_thumbup:Luman wrote:....eeeee oktoober
#11ee noh ma mõtlesin törts täpsemalt kuupäeva muiduLuman wrote:....eeeee oktooberrizto wrote:kas on ka mõne konkreetse kuupäeva peale ka mõeldud... siis saaks plaanida asja

#12Minul on kinni 3 ja 10, ehk siis neile järgnevad päevad on rasked 

#13bnd wrote:Minul on kinni 3 ja 10, ehk siis neile järgnevad päevad on rasked
nojah arusaadav