:icon_hi:
Alfa 156 ei taha saavutada ei linnas ega trassil norm 90c. töötemperatuuri praeguste 0 kraadiste ilmadega(temp jääb sinna 60 kanti).Kas võibolla,et termostaat on mingi soojamaa kliima oma?Kunagi sõitsin Prantsusmaalt toodud Vectraga ja sellel oli meie talvedele mitte sobilik termostaat.Alfa iseenesest ostetud Eestist poest.
Ette tänades.
Ivar
Töötemperatuur.
#2kusjuures mul sama asi, linnas sõites vahest on 90, eriti kui passida palju foori taga. Samas aga maanteel temperatuur samuti 50/70 kraadi vahel. Samas sees külm pole olnud, ka eelmine talv mitte. kui veel radikas ees vana oli, siis oli pigem kõrge temp mure. Ja hommikul läheb suht kiirelt soojaks- seega termost töötab. Ju ta siis miski "vale" meie kliimasse. võib-olla kütusekulu mõjutab meil.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Töötemperatuur.
#3Täpselt selline viga oli minu autol nagu esines bnd-l.Vahetasin termostaadi ja töötas jälle nagu kella värk. :icon_thumbup:
Töötemperatuur.
#4:icon_hi:
termostaat võib vale kliima oma olla küll (kui see saadan liiga vara avaneb, siis jäädki temp'i üles kütma)
see kas termostaat on õhtal või mitte on suht lihtsalt kohtrollitav (teed külma mootoriga käivitamisel kapoti lahti ja kontrollid, kas see on kohe suurel ringil või mitte :icon_thumbup: )
kui on suurel, siis peab termostaadi vahetama, kui mitte, siis on avanemistemp liiga madal
Huvitav, et minu otse Itaaliast toodud autoga pole kordagi sellist probleemi tekkinud (küll aga on prantsusmaa variantidel siuke viga külges)- temp küll tõepoolest üle 80 ei tõuse (normaalne peaks olema kuskil 90 ligi)
Kuskilt linnalegende meenutades, siis
esimesed eestisse toodud 156-d olevatki olnud prantsusmaa turule mõeldud (kui keegi teab kinnitada, siis
siis võiks seda seda/ või siis ümber lükata)
termostaat võib vale kliima oma olla küll (kui see saadan liiga vara avaneb, siis jäädki temp'i üles kütma)
see kas termostaat on õhtal või mitte on suht lihtsalt kohtrollitav (teed külma mootoriga käivitamisel kapoti lahti ja kontrollid, kas see on kohe suurel ringil või mitte :icon_thumbup: )
kui on suurel, siis peab termostaadi vahetama, kui mitte, siis on avanemistemp liiga madal
Huvitav, et minu otse Itaaliast toodud autoga pole kordagi sellist probleemi tekkinud (küll aga on prantsusmaa variantidel siuke viga külges)- temp küll tõepoolest üle 80 ei tõuse (normaalne peaks olema kuskil 90 ligi)
Kuskilt linnalegende meenutades, siis

Tegelikult ma olen normaalne....
Töötemperatuur.
#5156-el olemas kaks termostaadi varianti: 83C ja 88C avanemisega. Meie kliimas jääb jah esimene variant teatud oludes (ntx külmem ilm, trassil sõit) lahjaks.
Alfaholic since 1997