O: tagaveolise kardaani kummileevendi

:lol: oma kogemusest võin öelda, et siksi oma sinna ei sobi, kuna pole tsentri toetust ja ilma selleta lendab kogu kuppatus ca 3000 pöörde juures vastu taevast :roll: eestist seda vaevalt et leiad... ja hinnaks ca 1500kr sel jubinal. Võid uurida soomest http://www.heikka.fi" onclick="window.open(this.href);return false; enda omad tellisin sealt, aega läks tellimuse täitmisega küll terve igavikk, kuid ehk tal seda ka kohapeal olemas, siis saab suht kiirelt. Ja omast kogemusest võin lisada ka seda, et see kasutatud muhv ei ole allapanekut väärtki, kui ta originaal osa on(samavana kui auto ja veel kasutatud ka) ma mõtlen.

O: tagaveolise kardaani kummileevendi

ma mingi kasutatud raipe leidsin kodust, kuigi suht võimatu on arusaada kas see on esimene või tagumine, võibolla õnnestub see ajutiselt installida, samas käis mõte läbi et, proovida ajutiselt sinna proovida sobitada mõnd mersu või bemmi oma, sigulli oma ei sobi kindlat. Muuseas nagu juba olen maininud siis sama varuosa firma kus töötan on võimeline neid muhve maaletooma aga ka kulub terve igavik, lettihind on meil 1160.-, keskmise saaks nädalaga. Ma pole eriline neti ostleja aga ilmselt tuleb hakata proovima. Värk ongi selles, et kui leiaks kasvõi enmavähem kasutatu ajautiseks lahenduseks, et saaks masinga pärnust talina sõita, ilmselt kevadepoole tuleks keskmine rist ka leevendiks tagasi teha.
Muuseas täna helistasin sellele läti kardaani firmale kes end igas foorumis on altiivselt reklaaminud ja oh imet tüübid tulid 0,5h mulle tööjuurde kohale ja lubasid ka kohe asja uurida, muidugi kardaani tasakaalsutamist pean ka ilmselt tegema, neil on praegu sisuliselt tasuta see praegu.
Ehk siis ikkagi kui kellegil mingi leevendi vedeleb siis pakkuge.

PS avastasin et balti osades oli sidurisurvelaagrite soodusmüük trasnaxel alfadele, võtsin endale ka ühe 15.- maksis