Pildid: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=f4ac
Tehnilise poole pealt on umbes aasta jooksul vahetatud esisillal alumiste õõtshoobade puksid ning tagasillal kõik puksid (Powerflex), käigukast hooldatud (uus õli, filter, tihendid) + differentsiaali rebuild, "custom made" summuti ja sisselaske torustik, salongi radiaator vahetatud, pidurid hooldatud enne talve tulekut, mootori hammasrihm ja generaatoririhm vahetatud, generaatoril uued harjad ja ka starter hooldatud, pooltelje liigenditel uus määre.
Kokkuvõtvalt võib öelda, et palju on tehtud aga nokitsemist on veel (amordid ja esisillas ülemised õõtsad tahaks vahetamist). Vahetatud ka pagasiluugi juhtmestik ja ka teisi "titevigu" on likvideeritud.
Tegu on stiilse ja mugava masinaga ise olen sõitnud üle 2 aasta, ka paberimajandus on korras.
Väljanägemine on autol 4 - viis ei saa öelda sest esineb ka mõni "paklas saadud uksemõlk" :icon_censored: roostet pole (asjad mis roostes olid - kapoti all asuvad kuuma eest kaitsvad plekid ja radiaatorite raam sai liivapritsiga puhtaks, kuumtsingi vanni ning värv peale) Ühesõnaga sai kapotialune tühjaks võetud (kui käigukasti sai remonditud) ja siis kõik üle vaadatud ning vähegi kahtlane asi kontrollitud/välja vahetatud - siinkohal tervitaks Janot kes aitas hädast välja ja viitsis mulle Lätist käigukastiõli radiaatori organiseerida (minu oma sai kannatada, kas transpordi käigus või tont teab kus :icon_crazy: )
Nüüd all renoveeritud roolilatt ja mootori õli ka vahetatud. Tänud firmale TopServ :icon_thumbup:
Igatahes on selline auto müügis, kel huvi siis kontaktandmed saab nii auto24-st kui ka foorumi kaudu võib ühendust võtta.
M: AlfaRomeo 166
#3Ega see hind nüüd nii hull ka pole, kuigi raskeks võibolla läheb müügiga. See on teada, et tehtud töid ei saa otseselt lisada auto omahinnale otsa. Kuid ostjale on see kindlasti boonuseks ja võib sellepärast natuke rohkem maksta, kuna auto kallal on vaeva nähtud.
Edu müügis!
Edu müügis!
#4Väga mõistlik hind,kahju üldse neist kes pidevalt solgivad turgu oma raipedest alfadega ja siis arvatakse et nii palju peaksi muud masinad ka maksma.
#5kas tegemist järjekordselt isikuga kes ostab aastat ja läbisõitu mitte autot?roll wrote:kust võtad sellise hinna autole ? :icon_shocked:
palun mitte solvuda

155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT
#6Mulle tundub, et selle postituse kirjutaja peab müüjat hoopiski hinnasolkijaks. Kas pole nii?roll wrote:kust võtad sellise hinna autole ? :icon_shocked:

3000E puhul ju tegemist vägagi mõistliku hinnaga kui on korras auto.
#7ei mis siin solvuda mul endal täpselt samasugune aga nahksisuga ja kõikide lisadega
aga elusees ma ei saaks sellist hinda küsida 

#8Esiteks turg määrab hinna ja igale masinale on kuskil ostja olgu see hind nii kõrge kui tahes.roll wrote:ei mis siin solvuda mul endal täpselt samasugune aga nahksisuga ja kõikide lisadegaaga elusees ma ei saaks sellist hinda küsida
Samas kui leidub selliseid inimesi kes ei julge normaalset hinda küsida on täiesti positiivne, võib saada hea varustusega ning korras auto väga odavalt.
#10See postitus ainult lisab sellele mölale mis siin juba podiseb, aga tahaks veel paar sõna sekka öelda.mrt wrote:Esiteks turg määrab hinna ja igale masinale on kuskil ostja olgu see hind nii kõrge kui tahes.roll wrote:ei mis siin solvuda mul endal täpselt samasugune aga nahksisuga ja kõikide lisadegaaga elusees ma ei saaks sellist hinda küsida
"Everyone's a fuck'n critic"
- Inimesel ju õigus müüa oma autot selle hinnaga mis tema arust õige on ja ei tohiks kellegi asi köhida olla kui ta seda teeb. Inimene kes korras auto eest kõrgemat hinda küsib võibolla ei tunnegi, et tal jubedalt vaja masinast lahti saada - lihtsalt küsib hinna millega on nõus auto järgmisele mehele edasi andma, tundmata end seda tehes idioodina.
Mul näiteks oleks vb õigem oma 164 maha müüa suve poole, sest plaanin austraaliat avastama minna. Ja mingu pikalt need kes kiunuma hakkavad kui küsin rohkem kui nende sarade eest on küsitud mis siin viimase aastaga (vms) müüdud on.
#11Vahepeal kõva kirjutamine teil käind siin. Hinnast niipalju, et odavamaid variante on ka müügis, kui minu oma ei sobi aga vaevalt, et mujalt sama raha eest sellises mahus hoolt saanud autot saab 

Last edited by Henc on 24 Mar 2011, 21:15, edited 1 time in total.
#13:icon_cop:
Alfa näitab iseloomu ja jonnib - ja seda täpselt üks päev enne kui janar_t tahtis autot vaatama tulla
Pean müügi teema pausile panema niikauaks kuni pilt selge...
Alfa näitab iseloomu ja jonnib - ja seda täpselt üks päev enne kui janar_t tahtis autot vaatama tulla

Pean müügi teema pausile panema niikauaks kuni pilt selge...