Ja endas selgusele jõudnuna (ei pea valima kompassi järgi) mugavalt ja kiirelt häält loovutama - http://valimised.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mina juba tegin

tubli ::itpnt:: :icon_hi:E.T. wrote:Mina juba tegin
Vhailor wrote:Ma ei hääleta ise mitte kellegi poolt, ükski neist lontrustest seal pole häält väärt.
valimata jätmine on konkreetne valik :icon_hi: võimalus kõiki kritiseerida (mitte valimatult loomulikult, ikka asja eest)ts wrote:AGA nagu ilusti öeldakse- KUI valima ei lähe, siis ei tohi ka valitsust kritiseerida(ts@100% päri selle mõtteviisiga)
Ma olen küll noor inimene aga miks mul on tunne, et umbes peale 1. vabasid valimisi ja nsvl lagunemist, kui suurem eufooria üle läks on pidevalt valimistega kaasas käinud ülalpooltoodud halin. Ei, ma ei kuulu kuhugi ja ei esinda kedagiVhailor wrote:Lontrus saab sinna etteotsa niikuinii ning olgem ausad, seal on kõik lontrused, pole kedagi valida. Praktiliselt kõik on mingi sahkerdamisega siin ja seal reha peale astunud ning need, kes veel ei ole, teevad seda mingi hetk. Mina olen aus tööinimene, teen tööd, maksan makse, sissetulekuid ei varja ning need torud seal üleval priiskavad minu raha eest, nii-et võin neid kritiseerida küll.
Valimime ise on jama iga kell, ma peaks ikka saama valida seda, keda tahan, mitte nende praeguste limitatsioonidega. Ning nagu sa ütlesid, on see mõttetu - hääletad küll kellegi poolt, aga etteotsa saab ikka mingi "pealontrus" nende pundist. Nii-et tuuleveskitega võitlemine. Rääkimata nende "kõikuvatest lojaalsustest" - kaotajad lihtsalt moodustavad "koalitsiooni" ja korras, lõpptulemusena hoopis võidavad. Eks magusa elu nimel ole nad valmis kõike tegema. Rahvast aga lollitavad igat liiki lubadustega ja siis, kui rahavaka sülle saavad, unustavad kõik.
Aga noh, tühja kah. Niisiis, keegi teab, milline näeb välja see uus Giulia?