155 antenn
#2http://img206.imageshack.us/my.php?image=alfa1077re.jpg (Ehk isand andre ei pahanda, et tema pilti kasutan...
155 antenn
#4minu pilte võib kasutada küll aga kui janes räägib õiget juttu, kas siis keegi on tõesti minu alfa tiivast lihtsa läbi puurinud
, et sinna antenn panna?

155 antenn
#5elektriline antenn oli vähemalt 164-l lisavarustuses (tegelikult siis lisaks klaasil olevale) ning sai ka tehasest (selle augukese)...
tõsi küll-> ka tehases tiiba puuritud auk on natuke nadi variant (hoolimata eeldatavalt korralikust töötlusest..)
tõsi küll-> ka tehases tiiba puuritud auk on natuke nadi variant (hoolimata eeldatavalt korralikust töötlusest..)
Tegelikult ma olen normaalne....
155 antenn
#7Ise avastasin taga akna all pagassis sellise võipaki suuruse kobaka, kuhu kuskilt eestpoolt koaksiaal sisse jooksis. Ei oska midagi mõitlikku arvata, ju ta antenn on. Aga miks ma ainult vikerviise pean kuulama trassi peal, ei tea 

155 antenn
#8156 antenn on ka tagaklaasil soendusriba väljanägemisega... disain maksab l6ivu praktilisusele... selleks peabki vikerviise kuulama...
155 antenn
#9Oskab keegi öelda kuhu ma peaksin makkil el.antenni juhtme ühendama,oleks hädasti abi vaja? 

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
155 antenn
#10Pistikul peaks minuarust kohe spetsjomm juhe olema el.antenni jaoks. Vähemalt pioneegritel on.
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT