AR 156 2.4 JTD 100 kW probleem mootoriga[Lukku]

Nimelt sai auto soetatud Jaanuaris aastaks on tal 1999. hetkel on probleemiks selline asi et hommikuti kui istun autosse et tööle minna ei lähe auto lihtsalt käima. ei saaks naq kütet kättegi. päris mitu mitu korda pean käiama kuni saan ta käima. ennem käivitust lasen korralikult küttel üles tulla kuni pump vaigistub ja mitte midagi endiselt. ning kui auto tunnike seisab ja istun uuesti autosse panen käima läheb ka pikka käiamise peale alles käima. siis on veel selline probleem et kui tahtsin hakata kiirendama autoga juhtus selline asi et kui pöörded veidikese üle 3000-de lähevad sureb auto välja, lööb pihusti tule põlema (punase) ning pean jääma teeäärde ja üritama autot uuesti käivitada.
oskab keegi aidata? :book:
Last edited by Germo89 on 28 Apr 2011, 13:45, edited 1 time in total.

esialgu olen vahetanud ära peamise kütefiltri mis asetseb mootori kõrval. kuid ei midagi. enne kui seda vahetasin siis läks auto koguaeg väga halvasti käima, isegi kui olin kohe sõidu lõpetanud proovides käima panna pidin pikalt käiama nüüd kütefiltri vahetust on asi natukene paranenud. peale sõitu ~30 minutit saan auto käima aga endiselt suhteliselt hädiselt. :icon_crazy:

siit tuleb ka mu järgmine küsimus
Kas alfal on veel kusagil mingeid filtreid või asju mida tasuks üle kontrollida ennem kui asuda pumba kallale?

Tänades Germo! :icon_wave:

Puhasta paagi pump ära, seal on sõelfilter põhjas. Kõrgsurvepumba küljes on andur, keera see lahti, seal otsas on ka sõelfilter, puhasta see ka ära. Peale selle kontrolli kõik kütte voolikud ja torud üle, et kuskil lekkeid ei oleks ning lisaõhku ei tõmbaks. Samas võib viga olla ka selles samuses anduris mis seal pumba küljes on, see tahab kiirendades masinat välja suretada.
Samas kui sul korraliku pumpa on vaja siis PS