OTSIME ALFA 1970-st filmimiseks!

Mitte seotud just selle asjaga, kuid sarnase asjaga. Venna tuttava tuttaval oli mingi USA auto, selline lahmakas ning samuti üks kohalik seriaal tahtis saada filmivõtete jaoks, nii üks-kaks episoodi (seriaali nime siin ei maini, aga on tuntud kohalikus teles ning käib praegugi). Inimene siis andis ning kui hiljem kätte sai, oli asi ikka päris kurb. Üks uks peaaegu et sisse sõidetud, mitmed muud mõlgid, salongis nahkistmekatted katki (nagu keegi oleks stiletodega peal marssinud jne). Ning filmijatel ei pilkunud isegi silm, kui nad eelnevalt ideaalses korras olnud auto sellises seisuses tagasi tõid, hakkasid vaat et veel autoomanikku süüdistama, et masin oligi selline ja ta tahab neilt lihtsalt pappi välja lüpsta. Pea kuu aega kakles nendega ning need ei kavatsenudki süüd tunnistada ega remonti kinni maksta, seni kuni sellil lõpuks kõrini sai ja ähvardas asja suure kella külge panna. Siis lõpuks hakati vabandama ning veidi hiljem kaeti ka kulud. Nii-et, "üks filmimine" ja siis "paar kuud piinlemist"...

Aga jah, mitte et siin kedagi hirmutada tahaks meie filmitööstuse osas, kuid kas siis keegi andis oma auto filmimiseks? :)
Last edited by Vhailor on 12 Sep 2011, 14:28, edited 1 time in total.

Minu käest tahtis seesama vend selleks ürituseks Jaguar Mark VII-t laenata.

Kui kurtsin, et sellel autol juba seks aastaks kindlustused/ülevaatused lõppenud ja pakkusin hoopis oma 78nda aasta Series II, siis lubati mõelda.
Autopesu, kohalesõit ja minu aeg olevat minu kulu.
Diil jäi katki - nii edav vend ma ka ei ole ja nahkistmest kontsajälgede likvideerimine maksab samuti midagi... :icon_hi:

nojah, mul tuttava masin sõideti see aasta ühes serjaalis puhta kõveraks, lõpuks kõhiti papp välja, ja mitte vähe, ma ei taha muidugi teema algatajat solvata, aga mul on paljudel tuttavatel filmimistega halvad või siis väga halvad kogemused, ehk ilma oma kohalolekuta ei soovita kellegile oma autot filmi viia, samas on ka häid kogemusi olnud, aga need on suht erandlikud