Aitäh Jan1 ja Alfistiman :thanksspin:

Kõik algas sellest, kui õde ostis omale Alfa Romeo 156-e, aastal 2002. Mäletan väga hästi, kui ta ootas autot ja arvuti desktopi taustapildiks oli siis tema uus auto. Jeesus, ma ütlesin õele, et kas enam koledamat autot ei leidnud!
Irooniaks, siis et paar aastat hiljem ostsin tema auto ära. Algul vaatasime autoaias 145-e. Aga noh, eks õde teadis, kuidas mind veenda. Ja nii me siis tema auto saime. Siis tuli majandus langus ja pidime autost loobuma.
Paar aastat sai olla TAK-i klient ja nüüd siis paar nädalat tagasi rongiga linna tulles- laps, koer, jalgrattad jne... läks silme eest mustaks. Ja tuli auto osta. Kuna rikkaks vahepeal pole saanud, siis tuli vaadata odavaid autosid. Ikka vana kolmene BMW, mõni vana Audi ja civicud jne... Mul polnud õrna aimugi, et Alfa Romeo 156-e hind on nii palju langenud, nii et võite mu rõõmu ettekujutada!
Ja eks siis leidsime mootori rikkega hõbedase 156-e, mille mees siis ära ostis. Oehh, see oli viga, kuid samas kui poleks seda ostnud, siis poleks ehk praegu seda, mis meil siis nüüd on:
Ja ei tea, kas Alfistimanil hakkas kahju ja müüs enda AR 156-e meile ja aitas hõbedasest samuti lahti saada.
Tänaseks siis auto meie käes olnud nädal aega ja üle 500 km sõidetud ja ootab remonti :sherlock:
Kõige iroonilisem kogu minu autopedenduse juures on see, et ma pole juhilube suutnud ära teha ja nii ma siis vesistan... Septembris tuleb uued rehvid osta, ehk siis oktoobris saab autokooli minna