156 armatuur pime

Kirjeldan siis oma probleemi ära: auto seisis natuke, siis vahetasin ära maki (pistikud istusid 1-1le, mingeid juhtme lõikumisi ja asju ei teinud) ja pärast seda on spido, tahokas ja keskonsooli need kolm näidikut pimedad. Lisaks sellele kadus ära ka kliometraazi lugeja ning spido ise ka ei tööta, kiirust ei näe, seier istub paigal.

Ma küll ei ole kindel, et asi on maki vahetamises aga ma ei oska nagu midagi muud ka arvata. Kaitsmed sai kõik üle kontrollitud. Ühtegi vigast ei olnud.

Mis point on, kuhu pöörduda?

Autoks on 98 a. 156

156 armatuur pime

said massist jagu arvatavasti... sel hetkel kui makki pesasse surusid

ehk siis makk uuesti välja, vaata üle, kas siis valgustus toimib. kui jah siis otsi selle puntra pistikud üles ja suru kinni-> valgus peaks vist jooksma keskkonsooli sama klemmiga, millega spido sisse jookseb (kuna spido on 1:1 seotud km lugejaga, siis loomulik, et need ei tööta)

kui mitte siis alusta katkise juhtme otsingut :wink: see viimane ei saa kohe mitte kerge olema... loomulikult ei tähenda see variant, et asi ei võiks pistikus olla...

variant 3-> vii auto elektriku juurde, kes teeb täpselt sama asja suure raha eest.
Tegelikult ma olen normaalne....

156 armatuur pime

isiklikult kogetud teema (mitte 156 juures). makk sisse... süüde sisse... pimedus!!! makk mängib aga muu armatuur on nagu pommitamise aegne linn pimendatud, lisaks ei liikunud muid seiereid kui temp ja... vist oli ka kütus... tahho ja spido surnd...

pehmelt öeldes junn püksis ja kibin kabin elektriku juurde kes õnneks oli norm inimene ja ei koorind mind vaeseks... (pääsesin paari õllega)

makki tagasi surudes ehk takerdus ta kuskile kinni ja tõmbas pistiku lahti. loodame parimat, et pääsed pistiku kinnipigistamise vaevaga, ehk siis võta makk välja uuesti ja otsi lahtist pistikut mõnes kaablipuntras mis maki taga jookseb.