Re: Alfa 166 3.0 -taf-

#16
Lubatud pilti ka. Paraku pidin mõnusast pilvealusest töötegemiseilmast kitsasse garaaži pugema, sest hoovihmad ei andnud asu.

Nagu kirjeldasin, oli auto isegi pärast pesu kaetud käe all tuntava halli hämuga, millest lootsin selle tööga lahti saada.
Pilt

Savitükk korjas seda enda külge nagu magnet. ...ahjaa, viisakas inimene võtab autot nühkides sõrmused ära
Pilt

Järgnes pimedus ja umbes kooserdamine :D Sellest hoolimata mulle meeldivad need itaallaste vormid
Pilt
Pilt
Pilt
Viimati muutis -taf-, 04 Juul 2021, 14:10, muudetud 1 kord kokku.

Re: Alfa 166 3.0 -taf-

#19
Alfa Romeo 33 kirjutas:
23 Mai 2020, 19:25
Kuidas muidu selle automaatkastiga rahul oled V6 küljes? :)
Võin ausalt öelda, et olen rahul. Nendel teedel, kus mulle meeldib sõita, saab kast mootoriga koostöös hästi hakkama (mootor on lihtsalt nii hea). Teed on siis võimalikult kurvilised ja ühtlase rütmiga. Seal püsib kast 2.-3. käigu vahel ja pöörded 3k ja 6k vahel (sport), ise sekkuda ei ole vajagi. Lühidalt: saab lustida küll.
Kindlasti on teid, kus manuaal annaks palju juurde, kuid ma ei vaeva oma pead sellega.

Re: Alfa 166 3.0 -taf-

#20
Sai paar nädalat Lõuna-Eestis oldud ja võtsin ka Alfa kaasa. Selle aja sisse jäi ka väike retk Rõuge-Haanja-Võru kanti ja sai kinnitust tõsiasi, et seal on head alfateed. Saime Alfaga ka teele jääda - põhjus oli neist võimalikest parim: kütus sai otsa pisut varem, kui oodatud. Põlva sirkel jäi kilomeetri kaugusele ja asi sai kiirelt lahendatud :D
Üks pilt (olen seda juba mitmele poole toppinud) pärast pesu juulikuuöös:
Pilt
Tagumisel uksel on näha mõlk, mille aasta eest Tartu parklast kingituseks sain. Leidsin, et mul on samasugune komplektne uks garaažis ootel. Tõenäoliselt vahetan tervikuna välja. Hullult tore oleks, kui lukk ja aken ka toimiks...
Viimati muutis -taf-, 02 Juul 2021, 20:39, muudetud 1 kord kokku.

Re: Alfa 166 3.0 -taf-

#21
Suvi endiselt kestab ja see tähendab seda, et tuleb sõita kuniks lastakse.
Ma ei oska arvata, kui palju käib siin uudistajaid, kel Alfat veel hoovis ei ole. Aga. Kui te peaksite mõtlema, kas teil on Alfat vaja, siis ON. KINDLASTI ON VAJA.

Üht-teist on vahepeal toimetatud ka. Esimesed pidurid said vahepeal hoolduse. Võtsin igaks juhuks kaasa ka klotsid-kettad ja rahakoti kurvastuseks tuli needki külge kruvida. Sõita on nüüd muidugi palju parem - kadus ära varem esinenud vibra ja värsked pidurid on ikka värsked pidurid.
Otsustasin Zimmermanni CoatZ kasuks, sest läbi hõreda velje on seda viisakam kaeda ja polnud need hinnadki väga varieeruvad (kõige odavam ots välja arvata).
Sai puhastatud-kreemitatud ka nahkmööbel ja ongi jälle natuke parem kui varem.

Üks pilt ka lõppu
Pilt
Viimati muutis -taf-, 04 Juul 2021, 14:13, muudetud 1 kord kokku.

Re: Alfa 166 3.0 -taf-

#22
Tähepõld ajas mul hamba verele ja kangesti oli vaja kuulata, kuidas Busso häält lahti laulab. Tegelikult ootas auto juba 3 nädalat, et saaks ära kuiva garaaži, kuid seni ei olnud seda aega ja tore oligi :D
Eile siis vähemalt Tln ümbruses imeline ilm nii sõitmiseks kui katuse alla panemiseks. Auto ootas enne talvekorterit veel pesu ja enne seda oli vaja veel ihu kuumaks kütta. Seda tegin Kernu-Hageri-Ääsmäe lõigul ja tõdesin, et see auto on alati parem, kui meelde on jäänud - pean selle teadmisega nüüd kevadeni elama.
Pärast pesu sai veel korra pidurid soojaks aetud ja peitu ta läkski.
Sel suvel sai kaetud ca 4k km ja sõidetud nii põhjas kui lõunas.
Suurepärane auto, suurepärased emotsioonid
Pilt

Re: Alfa 166 3.0 -taf-

#25
Hei
Sõidab ka minu auto endiselt. Mu korras auto käis ülevaatusel ja seal öeldi, et ei olegi korras. Ei meeldinud neile see, et alt on õline ja tagumine pütt pidavatt läbi olema. Esimese asjaga olin kursis - uusi torusid on õliradika ja mootori vahele tarvis, teine asi oli pigem üllatus.
Kui juba, siis juba. Olen mõned kohad juba üle vaadanud, aga kui keegi teab soovitada soodsat kohta ja head asja, siis laske tulla. Märksõnadeks võiks olla Ragazzon, Novitec vms.

Re: Alfa 166 3.0 -taf-

#28
Mõtlesin, miks pildid kadunud on, link katki või miskit...? Aga kontrollides tuli näiteks selline vastus: Faili clay02.jpg ei eksisteeri kettal.
Seoses teenusepakkuja OVH serverikeskuses (Strasbourgis) toimunud tulekahjuga on antud fail hävinud.


Pane veel võõrasse serverisse

Re: Alfa 166 3.0 -taf-

#30
Summuti ootamine võttis ligi kuu ja vahepeal pole olnud ka mahti seda auto külge panna. Uuel nädalal peaks see viga saama parandatud - ootan põnevusega:)
Eelmisel aastal oli uksevahetus mõttes ja selle tegin nüüd ära. Asendus sai igati viisakas ja mõlgivaba. Töötab nii elektriaken kui ka kõlarid ja tuluke. Kesklukk jäi proovimata, aga tagumise ukse puhul ei ole see ka prioriteet.
Ma ei ole sel hooajal päriselt sõita veel jõudnudki, aga ajastus sobib ka puhkuse mõttes hästi.
Pilt
Viimati muutis -taf-, 04 Juul 2021, 14:20, muudetud 1 kord kokku.
cron