Märjukese eelistused

#33
MorzokMan kirjutas:Parandan kodus arvutit... ja just avastasin, et viimane õlu läheb. Kapis on küll üks terav veel külmas aaga see vist oleks palju :roll:
arvuti on juhuslikult korras 8)

aga valgevirut võib ka niisama tarbida, järgi on ca 186,45 gr poolikust 8)

kes seda täpselt teab :twisted:

hommikul stardin oma AR iga võrumaa suunas vibuklubi üritiusele M

Tü aastakoosolek. Peale autodele pühenuumise, lasen ka vibu. punkte taga ei aja, lihtsalt hea trenn metas :D

http://www.album.ee/files/82/405/thumb/ ... .jpg?51550

Märjukese eelistused

#35
Teleka ees maitsepärast ei joo midagi. Vahel väga harva D-light'i.

Kui on välja minek, siis olenevalt olukorrast- Cuba Libre, Mojito, Tequila ja vahel mõni põlev asi. (B-52 ja slamid)

Hommikuti apelsiinimahl või Latte ja muul ajal mis kätte satub- vesi, jäätee jne.
a.k.a Anthrax

Märjukese eelistused

#39
:wink: :?: :wink: :?: :shock: :?: :wink: :lol: :lol: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



Lugesin läbi :P , Scottish Leader+Coca said otsa............. :D



Hommikul ikka: Must kohv + enne tööd tee peale sattub STATOIL :) .. Väike lonks Püparmindi Kakaot...mmmmmm, tööle jõudes paar tassi kohvi, päeval joome kõik mis põleb :lol: :lol: :lol: ( Nestea, Coca, Laste Jogurt :shock: )............ÕHTU.............Minu lemmikkkkkkk....SAKU ON ICE :D :D :D minu meelest kõige parem õlu mis EESTIMAAL TOODANGUS ON :lol: :lol: :lol:

Märjukese eelistused

#40
njaa...no päris kõike, mis põleb just ei tarbi... varem sai portorico ja casino ning strohi tarbitud kuid peab tõdema jällegi, et alkohol on tarkade inimeste jook :roll: õnnestus nendega vist veidi liiga teha... nüüd rohkem õlle, siidri ja külmemate ilmadega jäägri jooja... siiski kui tervis kannatab siis läeb alla kõik-välja arvatud liivimaapalsam jmsr. muidu kohv une alla ja une peale..enne tööd ja töö ajal...jne :)



aa...ja veinidega ei saa ka kohe üldse mitte hästi läbi... :roll: eks selle pärast nende alfadega mul nii raske olegi... vana tõsiasi et 2 nädalat makaroone ja veini, et neid mõista 8)

Märjukese eelistused

#43
laupäeval tarbisin ennast "ükssarvikuks"



st pühap homikul ärgates oli peas mega valu ja käega pead katsudes avastasin sealt ka muljetavaldava suurusega muhu ja miski koemahla mis oli juuksed "kiivriks" kleepinud.



NB! nüüd sõnaseletusi - tarbisin 2 õlut ja paar pitsi metaxat ja paar pitsi jägermeistert... aga muhu sain hoopis suitsusauna põlevat lage kustutades - ukseava va raibe oli tehtud koerale paraja suurusega ja sealt suure veenõuga läbi pressides "riivas" pea veidi uksepiida ülemist serva.



PS! sauna lagi sai kustutatud ja hiljem veel laval leiligi võetud... keha oli lihtsalt pisut tahmasem kui harjumuspäraselt peale suitsusauna ja kevadel kui päevad pikemad tuleb 5 tala laes välja vahetada :)
cron