Uus liikur mul,
www.semron.lt/car
Lancia K 2.0 20v
#4Väga top auto, ehituskvaliteet ei anna sakslastele alla küll, olen nüüd seda proovinud ja võin seda soovitada kõikidele kes otsib mugavat sportsedaani mõistliku hinnaga ja ei karda auto haruldust
2 rizto: Kuidas 155 ennast tunneb?
Lancia K 2.0 20v
#6ar2r/33 kirjutas:Väga top auto, ehituskvaliteet ei anna sakslastele alla küll, olen nüüd seda proovinud ja võin seda soovitada kõikidele kes otsib mugavat sportsedaani mõistliku hinnaga ja ei karda auto haruldust
eelmisel suvel oli säherdune masin ka meie pealinnas
värv oli nagu karmell metallik
nägi ülimalt super välja
sama nagu sinu väljavalitu
tänu ühele tuttvale kes itaalias pesitseb
tean, et seal maal on tegu väga lugupeeted autoga
nii, et anna aga minna
tahaks näha kah kunagi
järsku kevadel toimuval üritusel
oled kah kohal ja eputad veitsa
Lancia K 2.0 20v
#7ehk läheb veidi teemasse... on kellegil huvi sellise masina vastu veel, et endale osta. Ühe tuttava kaudu võibolla võimalik uurida miskit.
Lancia K 2.0 20v
#8vedruseib kirjutas:ehk läheb veidi teemasse... on kellegil huvi sellise masina vastu veel, et endale osta. Ühe tuttava kaudu võibolla võimalik uurida miskit.
mis jutt see on
räägi ära
Lancia K 2.0 20v
#9igati ilus sõiduk see. mul endal samasugune, nüüdseks olen 100000km sellega sõitnud, tõesti mugav kulgeda.
Edu ja õnne sulle minu poolt.
P.S. kuna mu tutvusringkonnas on rohkem kui üks kappa, siis plaaniks minna augustis itaaliasse autole kodumaad näitama, oleks veel huvilisi siit foormumist?
P.S. kuna mu tutvusringkonnas on rohkem kui üks kappa, siis plaaniks minna augustis itaaliasse autole kodumaad näitama, oleks veel huvilisi siit foormumist?
Lancia K 2.0 20v
#11zinc kirjutas:igati ilus sõiduk see. mul endal samasugune, nüüdseks olen 100000km sellega sõitnud, tõesti mugav kulgeda.
Ega sa ei tea äkki kusagil vedeleb nahksisuga kappa osadeks? Või siis lihtsalt äkki tead kust saaks mõningaid juppe (niisama uuring )
Lancia K 2.0 20v
#12Prillimäel kunagi üks kappa oli ei tea muidugi palju sellest veel alles on... Pärnus (vist savi tn) romulas oli kah kunagi (diisel äkki)
Tegelikult ma olen normaalne....
Lancia K 2.0 20v
#13ar2r/33 kirjutas:Ega sa ei tea äkki kusagil vedeleb nahksisuga kappa osadeks? Või siis lihtsalt äkki tead kust saaks mõningaid juppe (niisama uuring )zinc kirjutas:igati ilus sõiduk see. mul endal samasugune, nüüdseks olen 100000km sellega sõitnud, tõesti mugav kulgeda.
Nahksisu kohta mul andmed puuduvad, mis puudutab teisi juppe, siis soovis kuulutatakse, et on saadaval kappa varuosi, ei tea kui tõele see vastab. Üldiselt on kappaga nii, et enamus varuosi saab kataloogist ja on eestis kohal olemas suht mõistliku hinnaga, sest näiteks esisild on sama AR 165 jne, kuid mõned jupid tulevad suht ainult itaalia autost, kui sul muidugi juhuslikult mõnd itaallasest tuttavat pole kes saadaks.
kui veel mingeid küsimusi kappa kohta on, siis aitan meeleldi, kui mõistus peale hakkab
Lancia K 2.0 20v
#14tänksts kirjutas:Prillimäel kunagi üks kappa oli ei tea muidugi palju sellest veel alles on... Pärnus (vist savi tn) romulas oli kah kunagi (diisel äkki)
zinc kirjutas:Nahksisu kohta mul andmed puuduvad, mis puudutab teisi juppe, siis soovis kuulutatakse, et on saadaval kappa varuosi, ei tea kui tõele see vastab. Üldiselt on kappaga nii, et enamus varuosi saab kataloogist ja on eestis kohal olemas suht mõistliku hinnaga, sest näiteks esisild on sama AR 165 jne, kuid mõned jupid tulevad suht ainult itaalia autost, kui sul muidugi juhuslikult mõnd itaallasest tuttavat pole kes saadaks.
kui veel mingeid küsimusi kappa kohta on, siis aitan meeleldi, kui mõistus peale hakkab Smile
okei, võtan ühendust - mul vaja teha tagasillal pisikest remonti (mingi puks koliseb :S)
Lancia K 2.0 20v
#15Jano pakub AR 156'le nahksisusid müüa. Tal neid peaks mitu komplekti olema. Musta, tumehalli... võiks uurida, kui alfisi'del huvi.
Kappa toomise osas võin uurida, kas veel asi jõus. Konkreetsemat huvi vaja lihtsalt.
Kappa toomise osas võin uurida, kas veel asi jõus. Konkreetsemat huvi vaja lihtsalt.