PICCOLO PICNIC!

#1
ATTENZIONE TUTTI ALFISTI CON AMICI I BAMBINI!



KÄES ON KEVAD, VEED JOOKSEVAD! SÕIDAME VÄLJA ROHELIST RISTIKHEINA VAATAMA!



Pühapäeval, 7.-l mail Tagadi lähistel! Kogunemine Järve Selveri parklas kell 11.00! Sealt sõit Tagadile kus toimub Restauraatorite Päev (Vt. http://www.unic-moto.ee/yritused/tagadi.html ), peale mida toimub piknik lähedalasuval roheplatsil!



Kaasa võtta oma piknikulina, -nõud ja ujumiskonn! Samuti keelekaste ja kehakinnitus, mida jätkuks endale ja jääks üle ka sõbrale! Kõik 10a ja vanemad Alfad – midagi magusat, kõik nooremad – midagi soolast!



EESTI ALFA ROMEO KLUBI

PICCOLO PICNIC!

#2
No nii mul jääb siis esimene sooja ilma kokkutulek ära :evil: , nibin-nabin sain veermiku remondi tehtud ja siis otsustasin veel sukad ette võtta , aga oh imet kuna enne polnud sukkasid mõõtnud siis mis muud juhtuda sai kui seda , et mõõtsin sukad seespoolt ära kuid oleks pidanud mõõtma väljaspoolt ja kuna ma nii agar olin jõudsin siis sukad korralikult lahti lammutada

Jõudu kõigile piccolo picnicule sõitjatele :wink:

PICCOLO PICNIC!

#5
Alfasid saime kokku lausa kuus! Kusjuures neist kaks olid 75-d, mis tänapäeval on haruldane vaatepilt! Esindatud said veel 147, 155, 156 ja 164. Lisaks üks Mittealfa ja titevanker. Inimesi kokku 15. Ristikheina me küll ei näinud, kuid seeeest sipelgat.



Võiski aimata, et piiratud osalemise üks põhjuseid olid tehnilised probleemid! Samuti ebainimlikult varane pühapäevahommikune ärkamise aeg.
cron