Alfa Karikasari 2008 / ideede arutelu

#111
Saugaga on tegelt veel üks mõte.



Kuna see hooaja esimene kiirem paugutamine, siis oleks kasulik ka väike koolitus.



Üks mõte selline- kuna rada meie käes praktiliselt pimedast pimedani, siis hommikul on rada avatud kõigile, kes on kohal ja maksnud (on- päris striitreiss mehi peale ei laseks, piirdume ikkagi aind eelreganutega). Väike koolitus mõne nimeka rinkasõitja poolt. Kohal ajavõtt, toitlustus ja võistlus käib iseendaga. Noh nagu harjutamie, teed paar ringi ära, vaatad aega. eed uuesti paar ringi miski teise tehnikaga, vaatad uuesti aega jne. Mõte et saaks end TÜHJAKS SÕITA.

Peale lõunat teeks siis ka kohustusliku karikasarja punktise jagamise ja peale seda taas paugutamine kaua jaksab.



Loodame et nr Anthrax on selleks ajaks saand ka oma joogi-snäki värgi käima ja saab kohapeal piisavalt kaua olla, et nälg ei ahistaks.



Üks mõte
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Alfa Karikasari 2008 / ideede arutelu

#113
Koolitus oleks väga omal kohal tegelikult, kui vaid pädeva inimese kohale saaks....

Isiklikult selles vallas tutvustega aidata ei oska.

Usun, et päris mitu head sekundit saavad sõitjad ringiajast maha tänu õpetussõnadele. Ja loomulikult saavutame parema kontakti oma autoga. :idea:



Edit: Jätkaks seda juttu ühes teises teemas.
Viimati muutis kasparius, 22 Apr 2008, 00:50, muudetud 2 korda kokku.

Alfa Karikasari 2008 / ideede arutelu

#115
Kas keegi teab häid rinka sõitjaid? Ma mõnda tunnen seoses tööga :) Vennad Hallid või Tõnu Soomer, äkki keegi nendest viitsiks meile õpetajaks tulla :) Soomeril muidugi mitu tiimikaaslast, saadab mõne nendest .. 8) Lahkel loal võin asjaga tegeleda 8) Või on kellelgi juba kindlam variant olemas? :)