11 mai - sauga TrackDay

#228
Luman, kui huvi r888 vastu, anna teada. Ma endale tellin inglisest 4 tk 17'' veljele :D, võib ju kohe 8 tk tellida? Mul hind neilt küsitud ja Eestis pole tõesti mõtet osta spetsrehve :lol:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

11 mai - sauga TrackDay

#233
Eheee :D



Küsimus suurele ringile: Mis päev täna on/oli?







Õige vastus: SAUGA PÄEV :D



Põletasin siis tiba rehve, sõitsin nii nagu ei keegi teine - kellelgi ei vilisenud nii palju :lol: . Aga eks ma pean need rehvid vaikselt ära lõpetama, kahju teisi minema visata, oleks siis natuke kulunudki. 3at oli taas rehvis ja ääred olid rehvil ikka mustad, st äär käis ikka maas.



Muidugi omaette kogemus oli see, et šikaani polnud maas- igaljuhul sain ka 5 käigu ära proovida- JULM! Rajal oli ka üksjagu liiva, kohe teises kurvis- kus tuleb ka lühike ring peale. oi kui libe see oli, ja siis tagakurv, enne tagasirget, pikalt liiva täis ja kuis kandis kogu aeg sinna välja murule. Muidugi jäljed, mis on vahepeal sisse sõidetud, on muljetavaldavad. Mõni mes on ikka väga kündnud.

Õige- nädalavahetusel oli superkross rajal, seepärast nii segi küntud.



Aga ilma šikaanita- oi-oi :shock: kõige hullem on see, et seal kus peaks olema šikaan, on tees miski lohk, mis nii 80kmh sõites (jahutusring) ei näi mingit ohtu kujutamas, aga kui tulla sinna sisse 3k ja piirajas, ja siis 4 peale- siis on see lohk nagu löökauk. Ei- mõnus, järgmine teisipäev ka kindlalt peal.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)
cron