Alfa Romeo 164 mootori hääl

#17
inz164 kirjutas:loen ja imestan

mul punasel on kah kuni püksteni rv 3" toru
ja 2 pütti 8)
hääled on kah lahedad :D


kas äkki viitsid vaeva näha ja lindistada neid ja siis oma õnne rahvaga jagada? :twisted:



Kas pikal sõidul segama ei hakka?

Kord oli nii et panime sõbra volvole tagumise sportpüti. Esimene reaktsioon oli "OHOOOO.. VAUUU KUI LAHE HÄÄL" Kuid kui käisime Jurmala veepargis ja tagasiteel teega eksisime ja lõpuks kuskilt Pärnu alt üldse tagasi Eesti Vabariiki jõudsime ja ikka veel omajagu teed ees oli (algseks suunaks oli Tartu), siis hakkasid kõik autosviibijad vaikust väga kõrgelt hindama :lol:



..heh jälle eepos!

Alfa Romeo 164 mootori hääl

#18
P.S. ei ole mingit nokkimist-> lihtsalt huvitab (tegelikult olen summutipildi juures täielikult veendunud, et see on Sinu pilt-> seal ei ole ei autot ega midagi peal... puhas kunst )



--------------------------------------------------------------



mula kustutatud



ts@ nüüd puhkuselainel poodi kalastustarvete järele (ja siis Pärnusse 8) )



ja et postitus natuke teemasse kah oleks-> kuna väsinud poldid teevad juba tuuningsummuti häält siis neid vahetama (kes soovib oma summutist jorinat-> vanad poldid annan tasuta ära :mrgreen: )
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa Romeo 164 mootori hääl

#19
ka liigne mula kustutatud ja teemasse:



_



kui ma ei eksi, siis jäätmekäitlusseaduse kohaselt kuni 1 kg vanametalli võis olmejäätmetega koos ära visata. üle selle peaks hakkama kuusakoski poole sammuma.



seega poldid prügipange koos hügieenisidemetega...

kui terve SUMPS juba alt ära kukub, siis kuusakoskisse vurinal.



_



PS! keskonnaohtlikud jäätmed mille pealt midagi teenida ei ole võimalik nagu vanad külmikud, hangunud nõukaaegsed värvid, autorehvid, mürgised kemikaalid jms võib endiselt metsa alla viia tingimusel, et enda isikut suudetakse varjata!





:lol:

Alfa Romeo 164 mootori hääl

#20
:roll:



metsa alla viimine? no kammoooon...



ts@ omab ISO 14001 sertifikaadi auditeerimisõiguse tunnistust 8)



tegelikult võib ka veidi suurema metallihulga jäätmekäitlusseaduse kohaselt otse olmeprügisse saata (peaasi, et metsa alla ei satu :wink: )-> seega tegelikult saab ka vana auto seibideks saagida ja paari kolme kilo kaupa sidemete vahele poetada



ja vanad külmikud/telekad jms viid sinna, kuskohast uue ostad->

las viivad ise metsa alla

värvid/patareid viid ohtlike jäätmete kogumispunkti-> seal töödeldakse need ümber ja müüakse hullude päevade ajal ehituse ABC-s ja Maximas maha



metsa alla tasub viia vaid prahti, mis on looduslik (näiteks potitaimede maised jäänused) või siis mis on üheselt tuvastatav (juhuks, kui metsa alla sattunud diivani vahelt keegi raha leiab, siis peaks olema ikka võimalik see omanikule tagastada)



Seega üleskutse kõigile-> metsa alla viidamale prahile tasub igaks juhuks peale kirjutada oma kontaktandmed 8)

sama tasub teha ka enda omanduses olevate rahatähtedega (et äkki kaob ära, ja siis on leidjal kohe hea otse omanikule tagastada-> muidu politseil häda majas, et jällegi ei suudeta omanikku leida :mrgreen: )



P.S. kui kellelgi kat üle jääb, siis see ei ole keskkonnaohtlik materjal-> änd-äs-ä-mäter-of-fäkt vanade kattide eest makstakse raha :roll:



P.P.S. kui keegi siiski vanu ja väsinud summutipolte tahab, siis andke teada (Alfa tehase originaalpoldid ikkagi) ja põrisevad kah mehiselt :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa Romeo 164 mootori hääl

#22
:roll:



ja pudeleid metsa viies peaks ikka tilgakese sisse jätma...





siis on tore vaadata kuidas kanepiuimas jänes ja viinauimas bämbi huntidega tüli norivad :lol: :lol: :lol: ise lõrisedes nagu roostevaba summuti (muidu läheb väga teemast välja jälle)
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa Romeo 164 mootori hääl

#27
Käisin hiljuti Lanciaga Leedus puhkamas, ja tagasi tulemas tekkis summutisse pisike auk (autol on veel tehase sumps all :)), mis hakkas tegema sellist mitte päris hullu, ütleme tavalise sportpütiga civicu heli :) 700km jooksul oli sellest mul väga kõrini. Käisin remondis (esimene kord elus ha-ha :), sest Tallinnas olin), nüüd jälle tore vaikus. Ja ausalt öeldes haruldane auto täna teeb nii mõnusat häält "lahtise" väljalasega, et seda tahaks "nautida". Võib olla vaid subaru bokserite mõnus urin ja alfa v6 (mitte opeli omad JTSid) 8) IMHO