Roolilatt 156-le?

#1
Tere sõbrad!

Nyyd on sellised lood,et mul oleks vaja leida uus roolilatt 2,0 JTS mootoriga 2004 a. sedaan 156-le.Palju selline vidin võiks maksta ja kasutatut vist pole mõtet otsida?On keegi sellise hooldusega eelnevalt kokku puutunud,kaua sellisele tööle aega võiks kuluda?

:icon_hi:
Ivar

Roolilatt 156-le?

#4
Ifkin kirjutas:no nii,sain teada,et uus latt on 24 tuhat ja tehases taastatud 7 kilo.Tahaks seda taastatut osta aga miski nagu ytleb ei.Deem,mis teha?Rulli pole ka nagu nii vabalt välja pritsida..
24 tuhat. :shock: :shock:
Kui lased remonti viia roolilati,siis ega nemadki seda kehvema kvaliteediga kokku lao(sama kvaliteediga jupid peaks sinna sisse minema,nagu tehasest tulnud latil),kvaliteedilt peaks jääma sama nagu uus! :wink:
Tallinnas neid firmasid ikka on,kes tegelevad roolilattide remondiga.
See remont pidi minu teada maksma 2500-4000 eeku,võin ka muidugi eksida,kuid kusagilt on nagu kõrvu jäänud see hind. :)
Edu! :)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Roolilatt 156-le?

#9
Asi korras ja remont oli lihtsamast lihtsam.Roolilatil pingutati misikit ja kolks kadunud.Kui Eestis pakuti esimesena lati vahetust,millega kaasneb kena kopikas,siis Soomest Delta Autost öeldi mulle,et nad ei ole mitte ühelgi 156-l veel roolilatti vahetanud.On vaid seda peale keeratud.Nii käisingi Delta Autos ja sain kolksust lahti 60euroga :icon_thumbup: .Eestis taheti 7 kilo lati eest ja 3 töörahaks :icon_censored: .Vastik mõelda sellele.

:icon_hi:

Roolilatt 156-le?

#10
Roolilatti on kerge nö "peale keerata" aga kui sa vähegi selle tööpõhimõtet tead, siis mõistad, et tegelikult on see enesepetmine ja ajutine lahendus. Müügi jaoks võid seda ju teha aga kui plaanid autoga aastaid sõita siis...
Siiani olen enda, sõprade ja klientide autodel lasknud latid remontida- vahetatakse kõik vajalikud puksid ja tihendid, latt pannakse hiljem stendi ja saad garantii kaasa. Uuele latile hea alternatiiv või mis?!
Alfaholic since 1997

Roolilatt 156-le?

#15
võimalik aga ikkagi lati vahetus kõva päev tööd ja tahaks näha kus sa saad ametlikult 200krooni tund lasta teha ja mitte nii et pärast hakka käima remont firma vahet et siis laseb läbi ja see lahti. bs! Sillastenti lasin teha audi esinduse (Revalis),kuna hetkel mujal töökodades järjekorrad ning parem maksan 200krooni rohkem ja saan korraliku töö ja rool on sirgelt peal,pärnus probleeme paljudes kohtades stendidega ja paljud keervad sitta lihtsalt otsesesmõttes. :)
cron