Firmad, mis diffrite ehitamisega tegelevad?

#1
Nimelt, kas keegi oskab öelda mõnda kohta, kus oleks pädevaid inimesi diffri ringi tegemiseks nt LSD või siis mõnel muul moel jäigemaks muutmisel? Kellegil ehk oma kogemusi mida jagada? Autoks, millel seda vaja teha on nellikveoline daihatsu charade ja differ suhteliselt väikest mõõtmetega. Ei ole leidnud ka ühtegi firmat, mis pakkuks sellele autole LSD diffrit. Kunagi lada variant oli tiguhammakatega asendatud sateliidid ja päikserattad, aga ei tea kas kuskil keegi hammasrattaste tootmisega saaks eestis hakkama?

Firmad, mis diffrite ehitamisega tegelevad?

#2
Saabiklubi foorumist käis kunagi mingi teema läbi, kus keegi härra sapakale turbo-klassiku mootorit külge aretas. Ja mäletan, et ühes postis mainiti poole sõnaga, et Renault kastile, mis selle moto otsa minema peaks on tegemisel ise valmistatud sisu. Kui nad juba kaste ehitavad, ehk oskavad diffriga ka aidata :)

Kiire otsing: härra esineb saabifoorumis silver7-na ja asub Põltsamaal

Firmad, mis diffrite ehitamisega tegelevad?

#4
:icon_hi: tänud juhatuste eest!
see elbe valmistatud asjandus on mul kasutusel ja seda juba ühe korra üritas ta täiustada, kuid see ei taha seal sugugi plaanipäraselt toimetada, aga see sellest, et differ nii paganama pisike. Eks peab vist see aasta veel sellega läbi ajama, kui treileri valmis saan, siis keevitab lihtsalt kinni.