Alfa Romeo 156 2.5 V6 Imemasin

#1
Panen ka siis oma imemasina pildid üles. Imemasin on ta sellepärast, et sõitis viimase kuu aega ilma tosoolita, gaas koguaeg põhjas (10L liitrist tosoolist oli sees 2L, Õli Castrol Duratec 5W40) . Tegu siis 1998 AR 2.5 v6.

Kirjutasin siia foorumisse enne kui autot ostma hakkasin, küsisin tüüpvigade kohta. Väga suur tänu kõigile kes ei öelnud, et sellel autol tüüpviga kus kondi kondentsist tekkiv vesi jookseb salongi ja sööb põhja ära :( Altpoolt on jalamatid ja kaablid ilutsi kõik näha :(

http://noname.planet.ee/files/alfa/1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://noname.planet.ee/files/alfa/3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://noname.planet.ee/files/alfa/2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Alfa Romeo 156 2.5 V6 Imemasin

#4
Ostueelse ülevaatuse tegin, seda auku polnud näha, mingi papp vms kiht on põhjal peal. Ei süüdistanud kedagi ja tevet foorumit läbi lapata oleks võinud, eeldasin lihtsalt, et kui küsin siis saan ka ausad vastused teadjatelt ilma et peaks tervet foorumit läbi lappama.
Pärast seda ilma tosoolita mootori piinamist läheb auto endiselt 7.4 sekiga sajani (symbiani peal oleva GTx programmi järgi), tõesti imeloom on see alfa :icon_clap:

Alfa Romeo 156 2.5 V6 Imemasin

#5
Juu see VÄGEV kiirendus tuleb kõik kaalusäästu arvelt (loe: äraroostetanud ja kerest maha pudenenud sadade kilode metalli kaotuse arvelt)

Proovi järgmiseks ilma õlita gaas põhjas sõita... ning kindlasti anna meile teada kõigist oma imelistest elamustest ka edaspidi

:lol: