Ostuabi! Alfa 166, 2.5 V6

#2
Alati on võimalik viia ostueelsesse kontrolli TÜV punkti. Näiteks TRK Värvide'sse Pirni tänaval (seal samas majas on Alfadega tegelev romonditöökoda ka, kus saaks vead likvideerida mida TÜV avastab). Teete telefoniteel broneeringu TÜV punkti seal, ning et tulete ülevaatuseta autoga. Juhul kui politsei peab kinni, siis saate öelda, et ülevaatuspunkti lähete ja nad on teadlikud sellest. Politsei võib kontrollida üle, selleks on TÜV teatamine vajalik. Müüjaga lepite kokku, et kui suuremaid vigu pole ja TÜV läbiti, siis maksate ise kinni, kui on suured "peidetud" vead siis maksab tema.
Aga selle raha eest on see päris hea auto, kui kõik korras.
Edu :icon_thumbup:

Ostuabi! Alfa 166, 2.5 V6

#4
Vaatasin seda autot aastal 2007 kevadel millal ta oli müügis 90 000 eek eest eraisiku-omaniku poolt!
Auto oli täitsa korras ja läbisõit oli 140 000km ja seal seisab sport sidur ka + väga hea sport summuti oli, pärast auto oli müügis mitu korda veel...

Ostuabi! Alfa 166, 2.5 V6

#8
Ma oleks peaaegu 2.0T ära ostnud, kerge esinurga vigastusega... oli vist mingi 1000€ müügis, silmealt osteti põhimõtteliselt ära :mrgreen: Hiljem oli 4000€ müügis :mrgreen:
Aga ma muidu ikka vaikselt-vaikselt siin uurin maad. Mingi aeg tuleb kindlasti ära.
155, 2x166, 159 ja 75?

Ostuabi! Alfa 166, 2.5 V6

#9
hei hei- see 2,0TB ei olnud erinevalt pildil nähtust just eriti kerge laksuga :roll:

kui ma ei eksi, siis läks Alfistiman'il üpris kena kopikas lõpuks selle auto alla :wink: ilus asi tuli kokku lõpuks :icon_thumbup:

lisaks siis ennast kah TB ootajate hulka :lol:

AGA´teemasse- tegemist on jah mitu korda müügis olnud autoga... ja kui võtta nööbist kinni foorumikasutajal nimega veiks ( http://www.alfaromeoforum.info/memberli ... file&u=453" onclick="window.open(this.href);return false; ) - siis ta kindlasti räägib autost palju rohkem ja põhjalikumalt :wink:

EDIT - kütus on 8,6 maantee ja 16,3 linn- keskmine 11,4 tehase andmetel; TB puhul säästab maanteel umbes 0,7 liitrit sajale (ei ole just suur vahe IMHO)
Tegelikult ma olen normaalne....

Ostuabi! Alfa 166, 2.5 V6

#11
Lilli kirjutas:Küsimus oleks selline et kas keegi on käinud vaatamas seda autot? Informatsiooni auto kohta on teretulnud!! :)
http://www.auto24.ee/used/761868" onclick="window.open(this.href);return false;

Tervisi: Lilian
SEDA AUTOT EI OLE VÕIMALOUS OSTA!!!!!
-------------------------------------------------------------
PALUN ANDKE TEADA KES MÜÜVAD Alfa 166,KELLEL EI OLE VEEL KUULUTUS AUTO24 ÜLEVAL!! ASJAGA KIIRE!!! MANU.KÄIGUKAST!! :icon_roll:
Või jätke sõnum tel: +358404162962 (Lilian)
T: Lilian ja Carlo

Ostuabi! Alfa 166, 2.5 V6

#13
Nomaeisaaaru, mis nüüd lahti ? Turbomootoriga 166 valmistatigi ju vähe. Ja pole neid kunagi palju müügis olnud, 5-6 aasta jooksul olen Eestis näinud müügis ühte rohelist-must nahk, punast-hele nahk, mis vist rändas mööda Eestit, seda laksuga musta ja viimati sinist -hele veluur "supersport erivarustusega tõelist raketti", mis väidetavalt läks Soome. Umbes kuu tagasi oli Helsinkis saada hõbedane värvikahjustustega TB. Ja need mootorid, kindel see, et kui on lambakasutaja käes olnud, siis õli õigel ajal vahetamata, turbod pees ja nukad ka kulunud.Lugedes siin foorumis 166 omanike probleeme hakkab minu vaimustus selle auto vastu kahanema. Üks mees ütles kunagi: Itaallased pole õiged sõjamehed .Kuid tydrukud on seal ilusad-see on minu teadmine.
Zik-Zak, tervisi kõigile!
cron