33 bensupaagist

Mul ikka juhtub. Loll pea on ihu nuhtlus. Üheksa korda mõõda ja muud need rumalad hüüdlaused.

Keegi äkitsi oskab nõu anda.

Sõnaga, küsimuse all 1992 a 33 ja tema bensupaak.

See paak, mis tal minu kätte jõudes küljes oli, lekkis nagu sõel, seega organiseerisin sinna ilma asjasse lähemalt süvenemata (ah-sitta-küllap- sobib suhtumisega) vanema (1986 a) kere pealt paagi. Selle installeerimise järel ilmnes probleem: nimelt on seal mingi õhutus vms värk puudu (eniveis, originaalpaagi peal oli mingi nublu, mis näeb välja, nagu sinna otsa käiks mingi voolik, mida vanema tüübi paagil pole), igatahes on ta teistsugune natuke, tagajärg lihtne: ca 20-25 liitri ärasõitmise järel teeb ta näo, nagu oleks bensiin otsas ja kõik. Lisaks kipub ta püstolist tankides ilge survega siukest vahusegust bensiini välja loopima, enne kui püstol ennast välja jõuab lülitada. Vähese meelitamisega õnnestub peale esimest väljaloopimist veel 7-8 liitrit peale panna.

Et mis siis nüüd teha? Kuskilt sellele kerele/aastakäigule sobilik paak (koos töökorras anduriga, paluks) muretseda või leidub mingeid muid lahendeid?

EDIT: niipalju kui ma manuaalist aru saan on paagi küljest puudu 1.7 katiga versioonil kohustuslikud: 'fuel vapor breather tube; compensation valve ja fuel vapor separator'. Kuidas iganes nad eesti keeles oleks.

See tähendab siis uut koplektset paaki, jah?

Krt tegelt oleks pidanud need vennad seal teeninduses hoiatama, mitte pohhuilt paaki külge kruvima.

Ja kui ma juba asja juures olen, siis kust saab radika küljes olevat temp. andurit? Ladu24 pakub temp. andureid mitut sorti, a ma ei tea, milline neist see õige on.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

33 bensupaagist

nu...bensuaurude torustiku osa siis sul puudu... nu...seal kergelt vaja lihtsalt võrrelda... vaja mõni ots kuskile ehk juurde aretada, kahjuks hetkel koolis ja ei saa täpsustada, mis ja kuhu... :roll:

33 bensupaagist

hm.

Huvitav kus nad seal töökojas need üleliigsed torukesed panid, peaks vist uurima.

Krt kes pädev inimene mul selle ära teeks, mul on töökodade suhtes vaikselt allergia juba, igalt poolt tuleb MINGI jama vähemalt. Pool teeme korda, a teise poole keerame hullemini anaaltunnelisse. Jah aitäh.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)