Hommik!
Autoks siis alfa 156 ja airbagi tuli lõõmab. Ülevaatusest ei lasta läbi aga vaja oleks.
Tänud ette
Kes kustutaks airbagi tule?????????
#2Miks ta sul põleb?
Kas padi on ikka sees?
Kas padi on ikka sees?
Last edited by raudmell on 05 Apr 2007, 15:43, edited 1 time in total.
#3On see tuli kollane või punane? Kollane spidomeetri taustal on kõrvalistuja turvapadja väljalülitamise oma, punane check paneelil ülejäänud padjad.
Airbagi aju vajab reset'i ilmselt... kui sul on külgedel ka bäägid, siis võid igaks juhuks juhtmeid istme all kontrollida.
PS Su pealkirjas on üks küsimärk puudu, nii oluline teema kirjutatakse reeglina kümne küsimärgiga
Airbagi aju vajab reset'i ilmselt... kui sul on külgedel ka bäägid, siis võid igaks juhuks juhtmeid istme all kontrollida.
PS Su pealkirjas on üks küsimärk puudu, nii oluline teema kirjutatakse reeglina kümne küsimärgiga

#4Mul kah õhkmadratsi punane tuluke põleb
Resettimine ei aidanud muffigi. Aju vaja vahetada..halvemal juhul sul kah vaja
Ülevaatuselt sain nii läbi sellega siiski ilusti. Ütlesin vanale, et mul on väike laps tihti autos..seepärast on aiirbääg välja lülitatud ja tuluke põleb8) Kuigi mul pole last ega naist..aint alfa on

Ülevaatuselt sain nii läbi sellega siiski ilusti. Ütlesin vanale, et mul on väike laps tihti autos..seepärast on aiirbääg välja lülitatud ja tuluke põleb8) Kuigi mul pole last ega naist..aint alfa on

#5Sain ülevaatuselt läbi. Aga vilgub kollane tuluke. Selline millel on kujutatud last turvatoolis. Visuaalsel vaatlusel tundub muidu kõik korras olevat. Aga tänud info eest.
#6njaa... alfa võib nii lapse kui naise koha saada
samapalju hoolitsust tahab igatahes