Pihusti tuluke... palju õnne!
Vaevlen siiani st 1,6 a, et saada sellest vahelduva eduga põlevast tulukesest lahti.
Aga kuna su masinal lõhuti ikka suht palju asju laiali, siis võib olla võimalus, et mõni pistik üle per*e tagasi pandud, või saadi suures töötuhinas õhukululugejast jagu.
pöörded käivad üles ja alla
#17aaaaaga kontrolli pistikud üle ning tee restart ehk...
kui seda ei tehtud-> nimelt kui ohtralt andureid lahti kiskuda ning vahepeal süüde sisse surada siis kipub ECU ennast vigu täis toppima
see siis tulukese kohta...
kehvemal juhul saadu jagu mõnest pool-elutähtsast elemendist (õhulugeja, gaasisiiber jms)
kui seda ei tehtud-> nimelt kui ohtralt andureid lahti kiskuda ning vahepeal süüde sisse surada siis kipub ECU ennast vigu täis toppima

kehvemal juhul saadu jagu mõnest pool-elutähtsast elemendist (õhulugeja, gaasisiiber jms)
Tegelikult ma olen normaalne....
#18kui karteri tuulutuse voolik katki on kes sellepärast vöivad ka tuurid tyhikäigul köikuda nii +-50rpm
#21iga lahtine ots, mille kaudu õhk mootorisse jõuab hakkab tõenäoliselt pöördeid kõigutama...
muuseas kuulub sellesse nimekirja ka pidurivõimendi
muuseas kuulub sellesse nimekirja ka pidurivõimendi

Tegelikult ma olen normaalne....
#22NB! ettevaatust selle alfa156.net opetatud puhastusega tegin selle ara ja nuud
poorded paris lollid vahel jaavad 1500 peale vahel enamgi.parast leidsin sealt lehelt veel paar viidet ,kus hoiatati voimalike vigastuste suhtes!
poorded paris lollid vahel jaavad 1500 peale vahel enamgi.parast leidsin sealt lehelt veel paar viidet ,kus hoiatati voimalike vigastuste suhtes!