Alfa Romeo 166, 2.5, 1999, teisik

#32
Kirjutan siia natuke juttu sillakolina otsimisest, võibolla tuleb kellelegi tulevikus kasuks. Nimelt tekkis mõned nädalad tagast kolks ette paremale poole. Täpsemalt autot edasi-tagasi liigutades käis klõks otse kõrvalistuja jalgade all. 2 Kord külastasin töökoda tõstukiga ja 2 korda ülevaatuspunkti vibroplaadiga aga kolksu asukohta ühestki liigendist tuvastada ei õnnestunud. Edasi lähenesime loovald ja hakkasime kontrollima kõiki ees all osas olevaid polte - käis ju ometi auto kapotialune koos sillakonstruktsiooniga talvel korra päris tühjaks. Natuke pusimist ja käes ta oligi. Keereme vigastus (ja seoses sellega lahtine asend) oli poldid mis asus alumise õõtsa auto tagumis otsa pool oleva kinnituse pealse kolmnurga tagumises nurgas :duh:

Uus polt asemele, suverehvid alla ja sõit jätkub täie lõbuga jälle vaikses autos :captain:

Alfa Romeo 166, 2.5, 1999, teisik

#36
Tõstame teemat. Peale pikemat maanteesõitu eilse tormiga tahaks ma siin märku anda kui mõnus auto 166 ikkagi on. Ei mingit tuule poolt kõrvale pressimist ega veeloikudes tõmblemist - lihtsalt suurepärane ::itpnt::

Üks asi siiski veel. Viimase nädala jooksul otsustas minu auto jälle, et tal on rattaid liiga palju ja proovis ühest loobuda. Õnneks sain jaole ennem kui päris jalga lasi. Poldid kinni ja sõit jätkub. Huvitav, et see on antud autoga juba teine selline juhus.

Alfa Romeo 166, 2.5, 1999, teisik

#38
Väike varakevadine updated.

Tänasega autol all suverehvid, paigas uued käsipiduritrossid, tehtud esipidurite hooldus ja paigaldatud uued pagassi amordid.

Seoses viimastega tekkis mul lootus, et nüüd hakkab luuk nuppu vajutades üles hüppama aga võta näpust. Luugi salongist avamiseks on ikka vaja kahte meest :icon_shocked: . Huvitav mis mul veel pagassi avamissüteemist puudu on, et luuk luku avamisel üles ei tule ???

Muidu sõita jälle mõnus. Sulaks see jää ainult kiiremini

Alfa Romeo 166, 2.5, 1999, teisik

#41
Asi näeb välja hetkel nii, et vajutan nuppu, kuuluen luku kõpsatust aga luuk üles ei hüppa ja kui lukk kinni jälle klõpsatab siis on luuk lukus tagasi. Kahekesi saab nii, et üks vajutab nuppu ja teine samal ajal tõstab luugi üles. ::itpnt::

Saan aru, et seal peaks olema mingi mehhanism mis üles hüppamise tagab. Kahjuks ei ole aga seda veel tuvastanud. Oskab keegi oma 166 pealt öelda?