29. märts Autoorienteerumise tasuta treeningpäev Pirital

#1
Ahoi foorumikasutaja!

Oled kuulnud autoorienteerumisest, aga pole kunagi seda proovinud?
Oled proovinud autoorienteerumist, aga sõidust ei tulnud midagi välja?
Oled valmis ennast ja kaaslasi proovile panema mõnusas ning pingevabas keskkonnas?

Kui jah, siis tule osalema autoorienteerumise treeningpäevale Tallinnas Pirital juba sel pühapäeval algusega kella 16.00-st. Üritus on kõigile osalejatele täiesti TASUTA!

Võistluse stardikohaks on Rummu tee ääres olev Lillepi uisuringi parkla. Stardite endale sobival ajal ja just siis kui ise valmis olete.

Treeningpäevale võiksite kaasa võtta joonlaua, stopperi ja autos võiks olla gps-s või nutitelefon, mis suudaks distantsi enamvähem täpselt mõõta.

Osalema ootan kuni 50 võistkonda ja esimene päevak on täiesti tasuta. Kui keegi tunneb, et tahaks rahaliselt üritust toetada, siis keelatud see ei ole.

Päevakule võiks eelregistreeruda, sest siis tean kui palju kaarte selleks päevaks ette valmistada. Registreerimine on avatud sellele lingil: http://seiklusministeerium.ee/regamine/

Päevaku teemaks on Joon-orienteerumine ja üritame siis sõita etteantud distantsi, etteantud kiirusel ja püüame reastada võimalikult palju rajale jäävaid fotosid õigesse järjekorda.

Tulemused selguvad rajal kahes klassis: Retro pillid väljalaskeaastaga 1985 ja varem ning uuem tehnika. Nagu varem juttu on olnud, on tegemist treeningpäevaga ja auhindu välja ei jagata.

Joon-orienteerumise kaardi näidis ja erinevate stiilide pildid on saadaval siit: http://seiklusministeerium.ee/public/demo.pdf (Aitäh Gerdile materjali eest, mille koostasid Raul ja Argo)

Miks selline treeningpäev üldse toimub? Seda saab lugeda Seiklusministeeriumi blogist: http://seiklusministeerium.blogspot.com ... aasta.html

Infot treeningpäeva kohta saab: Joonas@seiklusministeerium.ee

Kõik Autoorienteeruma!

Joonas Väärtnõu
Korraldaja

Pilt
Seiklusministeeriumi blogi - www.seiklusministeerium.blogspot.com Meeskonnakoolitused ja autoorienteerumine - www.seiklusministeerium.ee

Re: 29. märts Autoorienteerumise tasuta treeningpäev Pirital

#2
Hei seikleja

Pühapäeval 29. märtsil sai teoks 1. autoorienteerumise päevak. Treening toimus Pirital ja osalema tuli 31 võistkonda, kellest 30 jõudis edukalt finishisse. Üks võistkond läks taas rajal kaduma, aga leidsin ta peale võistlust ülesse. Eks see võistlus oli mulle esimeseks joon-orienteerumise võistluseks korraldajana ja seega tuli minu poolt nii mõningi möödalaskmine, mida tulevikus parandada saaks. Üks viga, mis maksis paljudele võistkondadele kätte, oli see, et ma ei täpsustanud aja kirja panemise peensusi. Enamus võistkondi pani AKP-de ajad minuti täpsusega ja seega tekkis sealt juba viga, mis võimendus kas ühele või teisele poole. Teine viga oli osade piltide nägemine distantsi erinevatel osadel. Selle vea aitaks parandada pildid ainult paremat või vasakut kätt.

Loodan, et iga võistkond kes rajale läks, sai kogemuse võrra rikkamaks ja sai midagi kõrva taha panna. Mina igatahes sain suure kogemuse ja palju ideid mida parendada. Et jutt liiga igavaks ei läheks panen ülesse ka pingerea. Pingerea osalejatest leiab siit:

http://www.seiklusministeerium.ee/public/1paevak.pdf

Pingereas on näha osalejate aeg, ideaalaeg, osaleja keskmine kiirus, eksimus(Trellidega eksimus on kiiremini sõidetud etapi vahe). Leidmata pildid on pingereas toodud oranzi värviga.

Võistkondade teekonnad on näha siit: http://www.tracklog.us/event/65/ Hetkel on näha küll kellaajaline liikumine, aga üritame panna järelvaatamises tiimid sama aegselt liikuma.

Võistluse kaardid koos taustaga on näha siit:

Kaart1 http://www.seiklusministeerium.ee/publi ... GA3500.jpg
Kaart2 http://www.seiklusministeerium.ee/publi ... GA3500.jpg

Oleks tore, kui sa annaksid tagasisidet, et kuidas tundus ja mis häiris või meeldis.

Päevaku arutelu toimub Facebookis Autoorienteerumise kommuunis. Sealt leiab selle ja tulevaste võistluste jaoks kasulikke ideid ja näpunäiteid. Hetkel on arutelu teemaks APK-sse minek ja keskmine kiirus ning abivahendid edukaks punkti jõudmiseks. Vaata järgi siit: https://www.facebook.com/groups/420877451362139/

Järgmiste võistluste ja tegemiste kohta saad lugeda Seiklusministeeriumi Facebooki lehelt: https://www.facebook.com/Seiklusministeerium

Hetkeseis on selline, et 12 aprilliks ja 26 aprilliks plaanitud päevakuid ei toimu minu suure ajanappuse tõttu. Pole mõtet asja üle jala teha ja otsustasin et kogu aur läheb 25. aprilli joon-orienteerumise võistluse korraldusele. Õige pea avaldame juhendi ja siis läheb lahti ka registreerimine. Mai kuus loodame päevakutega jätkata!

Kõiki rajale oodates!

Joonas Väärtnõu
Seiklusministeeriumi blogi - www.seiklusministeerium.blogspot.com Meeskonnakoolitused ja autoorienteerumine - www.seiklusministeerium.ee
cron