alfa ostmise emotsioonidest
#16Ma ikka pobisen autos omaette, signaalitama pole veel hakanud.
Nojah, ega Alfa omanikke päris normaaseteks nagunii ei peeta

vedruseib wrote: tal ainult see, et tahab hirmsasti dislat omale...
Tamps wrote:Ma ikka pobisen autos omaette, signaalitama pole veel hakanud.Nojah, ega Alfa omanikke päris normaaseteks nagunii ei peeta
![]()
![]()
K.Kotkas wrote:Teate, see on nagu teinekord mõne naisterahvaga, et sa tunned sisemuses kohe, et see on see. Sa pead tema saama, tulgu mis tuleb. Ja noh proovisõit... sumps oli katki (nagu alati) ja need hääled, mis vallandusid, kui ma julmalt surusin jala vastu metalli, nii, et kõik need 150 Hobust, kes olid seal 7 kuud unaruses oodanud, ärkasid ja siis üheskoos, kui kari metsikuid mustange lõikama panid. Mul on elus olnud kaks korda, kus naeratus lausa kistakse näole - See oli üks neist. Ma olin müüdud, enne, kui ma sinna autosse istusin.
ts wrote:tuleb tuttav ettenagu ka viipamine ja häbelik-tobe naeratus vastusõitva (või kõrvalseisva alfa juhile)-> huvitaval kombel tihtipeale vastatakse samaga
![]()
Tamps wrote:Ma millegipärast kipun ka parklates teiste Alfade ligi hoidma. Tundub, et meil on kõigil ühesugune kiiks ...
alfanatico wrote:...seda annab ainult ajuoperatsiooniga ära võtta paldiski maanteel