Ranno wrote:Keegi endale kunagi itaaliast mone Alfa ostnud/toonud on? Ei tea milline sealne muugiprotsess valja naeb,ehk keegi oskab/teab?
159 Plaanis tuua,isegi saksast ei leia sellises hinnaklassis/varustusega masinat nagu ma soovin. Itaalias aga hinnad tunduvalt paremad.
Ise pole toonud aga kuna mulle toodi, siis on eelnev ja järgnev protsess enamvähem meeles:
1. ära usu pilte (kui itaalias on 1/3 ilma piltideta, siis ülejäänutest umbes 5% kasutavad võõra auto piltyi)
2. kordi odavamalt saad, kui valid auto välja ja räägid kodanikega, kes toovad itaaliast autosid oma platsile müügiks (saad vast jutule, et kui treiler pooltühjaks jääb, siis lükatakse mõnesaja raha eest peale)
3. Itaalias on vist kõigil autodel parkimisandurid (esimene parem ja vasak stangenurk ning tagumine parem ja vasak stangenurk)
4. itaallased üldiselt ei räägi inglise keelt ja ei vasta e-mailidele (platsilt on suurem tõenäosus kellegagi üldse jutule saada, samas platsil on tingimisvõimalused oluliselt kasinamad)
- absoluutselt kõige kindlam on minna lennukiga kohale, valida auto välja, lennata tagasi ning lasta kellelgi auto treileril ära tuua (kui just ei ole 100% kindel, et autoga maadmööda kohale jõuad- reaalsus kipub olema see, et kuna itaalia ei väljasta vist siiani korralikke transiitnumbreid, siis papitükile kirjutatud numbrid tekitavad tee peal tõsised probleeme).
Tegelikult ma olen normaalne....