Teeks siis väikse kokkuvõtte kogu sellele loole.
Algatuseks ütlen, et auto mootor on korras ja auto sõidab edukalt ringi.
Mootor läbis väga ulatusliku uuenduskuuri, töö osana tehti/vahetati järgnevad asjad:
- kaane lihvimine, näeb välja nagu uus nüüd nagu pildilt näha
- 16 sisse-/väljalaske klappi
- 16 sisse-/väljalaske juhtpuksi
- 16 klapi tihendit
- hammasrihm koos kõikide rullikutega
- väntvõlli rullik
- abiseadmete rihm koos rullikutega
- kõik muud väiksemad tihendid/asjad mis silma jäid
Kõik jupid on uued originaal osad ning töö teostatud PilotMotorsis.
Ehk mootoril on väga lühikese aja sees kokku vahetatud kõik filtrid, küünlad ja nüüd ka need mootori osad. Praktiliselt nagu uus mootor!
Mootoril puuduvad igasugused kõrvalhelid sissesõiduks võtan muidugi väga rahulikult seda sõitu ning talve auto pole see nii kui nii.
Ehk siis ootan huviga kevadet/suve ja audrut
Alfa Romeo 145 1.8 TS, Minimality
#32Palju õnne eduka südame operatsiooni üle!
Olen oma autoga pidanud ka sama asja üle elama ja ootasin pingsalt mil saan taas rooli keerata :captain: :finish:
Olen oma autoga pidanud ka sama asja üle elama ja ootasin pingsalt mil saan taas rooli keerata :captain: :finish:
#34Mis sul seal sisse sõitmist vajab ? Mina küll sellest tööde ja juppide nimekirjast midagi sellist ei leidnud.Minimality kirjutas:Teeks siis väikse kokkuvõtte kogu sellele loole.
Mootor läbis väga ulatusliku uuenduskuuri, töö osana tehti/vahetati järgnevad asjad:
- 16 klapi tihendit
- väntvõlli rullik
Ehk mootoril on väga lühikese aja sees kokku vahetatud kõik filtrid, küünlad ja nüüd ka need mootori osad. Praktiliselt nagu uus mootor!
Mootoril puuduvad igasugused kõrvalhelid sissesõiduks võtan muidugi väga rahulikult seda sõitu ning talve auto pole see nii kui nii.
#35Audrus saab kindlasti väga hea sisse-sõit olema
155, 2x166, 159 ja 75?
#36Ma olen sinuga täiesti nõus aga kui 2 korda järjest klapid pähe jooksevad siis see teeb väga ettevaatlikuks ja ebausklikuks. Seekord ma ei võta mingeid šansseKristop kirjutas:Mis sul seal sisse sõitmist vajab ? Mina küll sellest tööde ja juppide nimekirjast midagi sellist ei leidnud.Minimality kirjutas:Teeks siis väikse kokkuvõtte kogu sellele loole.
- 16 klapi tihendit
- väntvõlli rullik
AbsoluutseltJarmo kirjutas:Audrus saab kindlasti väga hea sisse-sõit olema
Re: Alfa Romeo 145 1.8 TS, Minimality
#37Nii, väiksed updated:
- Autol on nüüd põhjakate, kivid rihmade vahele teed ei leida enam
- Veljed sai restaureeritud ja uuesti värvitud. Väga ülihea tulemus. Väga rahul. Üritan 2 puuduvat veljekapslit ka saada ja paneks Alfa embleemid peale, siis võiks pilte ka panna kuna on "lõplik".
- Täna õhtu sai valmis projekt mootor uueks. Kes pole näinud milline uuest peast TwinSpark mootor välja näeb siis siin on before and after:
Enne: Jaaa lõpptulemus:
Mõni kruvi on hetkel puudu sealt pealmisest kaanest..homme lähen neid hankima.
- Autol on nüüd põhjakate, kivid rihmade vahele teed ei leida enam
- Veljed sai restaureeritud ja uuesti värvitud. Väga ülihea tulemus. Väga rahul. Üritan 2 puuduvat veljekapslit ka saada ja paneks Alfa embleemid peale, siis võiks pilte ka panna kuna on "lõplik".
- Täna õhtu sai valmis projekt mootor uueks. Kes pole näinud milline uuest peast TwinSpark mootor välja näeb siis siin on before and after:
Enne: Jaaa lõpptulemus:
Mõni kruvi on hetkel puudu sealt pealmisest kaanest..homme lähen neid hankima.
#38Siis on viisakas ja pole pikk maa ka Pärnu tänavaid kaunistama tulla sellegaMinimality kirjutas: Ehk siis ootan huviga kevadet/suve ja audrut
Alfas are for nice people...
#39Audru jääb vast ära. Kuna eelmine aasta Alfa üritus oli audrus, siis see hetk tundus ka loogiline, et ka see aasta tuleb seal aga näe kõik ajad on seal kinni pandud. Populaarne rada ja ei imesta ka
Aga Pärnusse on mul plaan sattuda eraldi igatahes.
Aga Pärnusse on mul plaan sattuda eraldi igatahes.