möödus jällegi 8h enne, kui sadama hakkas... hea on see, et summuti on all, süütesüsteem korrastatud, tiivad külge liimitud ja kere kruntimiseks valmis (välja arvatud parempoolne tagumine tiib, mis mingil põhjusel kuidagi väga veidralt hoiab- praegu on lootus, et saan selle ukse reguleerimisega paika. Sisu on 95% osas lõpetatud, tehnika on 95% osas lõpetatud (vahetada on veel filtrid ja võib olla ka radikas- see küll ei leki aga), välimus vajab veel ohtralt tähelepanu
veel on jäänud:
- logarid (esimesed ei ole probleem, tagumised tuleb leiutada)
- ABS
- siduri töösilinder (mingil põhjusel ei liigu hoob lõpuni välja -> heal juhul piisab uuest töösilindrist, kehval juhul on vaja uut korvi)
- pidurite õhutamine (kuskil on õhk tugevalt sees - arvatavasti kas peasilinder või veel kehvemal juhul ABS-i pump... see on arusaamatult kõrgele tõstetud)
- tagaliistud kinnitada- seejärel saab sisu tagaosa lõpuni kokku
- elektrisüsteem-> sisemised tuled elavad mingit imelikku ja natuke arusaamatut elu, kellaplokk elab samuti oma elu ning CHECK paneel on pime (arvatavasti ühendamata)
- helisüsteem (tagumine osa on korras, kaabeldus on tehtud, kõlarikohad on tehtud aga makki ja kõlareid veel pole)
- krunt (kõik asjad on olemas, ainult kohta veel pole)
-kile (kõik asjad on olemas, ainult krunti veel pole )
- elektripeeglite lüliti (keegi on seda kunagi ammu remontinud ja kaks nublakat ära kaotanud... ja nagu kiuste ei suuda ma kuidagi leida ühtegi nendest 2-st lülitist, mis mul peab olemas olema)- on tõenäoline, et istutan kuhugi mujale teise lüliti
Re: Alfa Romeo 155 1993 (1.8 TS nb Sport -> 2.0TS wb Super) TS & Alfakass
#61Tegelikult ma olen normaalne....