Elektroonkaga varustatud sisse-välja sõitev veokonks on minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt üks haigemaid leiutisi üldse (käib samasse kategooriasse nagu pisikesed esiveolised linnamaasturid

või viiekohalised mahtuniversaalid

). Üldiselt peaks asi olema lihtne-> kui on vaja vahel harva haagist vedada, siis võtad kuuliga (või poltidega) konksu, kui enamjaolt on vaja haagist vedada, siis ostadki juba fikskonksuga veidi mahukama aparaadi (mitte ei kasuta 4 meetrist kipsplaaditega laetud haagist hyundai getzi järgi, mis eritab jõuliselt siduriaroome)
Aga üldiselt - vaatasin teoreetilist konksu kasutust, eemaldatava konksu hinda ning arvutasin selle nelja aasta peale JA leidsin, et kordi mõistlikum on tellida vedu või siis rentida konksuga auto.
Praeguseks hakkab juba tuhande piiri jõudma ning esimesed vead on juba olemas:
- üks tagaamort on viimase piirini jõudnud, mistõttu teeb auto imelikke ujuvaid liigutusi jõulisemal sõidul
- üks salongituli on vigane ja ei lülitu nupust välja (tüüpviga vist- eelmisel oli algul sama probleem)
- tagumine juhipoolne sisemine ukselink jääb poolavatud olekusse
- Õlitaseme andur on haigevõitu... checki lõppedes olen seda näinud ühe korra, kui see eile õhtul karjus, et pöördu esindusse, kuna õlitase on madal (tundub, et andur on otsa saanud)
- kojamehed tundusid korralikud olevat, seega jäid vahetamata (täna hommikuse lägaga aga ei puhastanud need enam midagi)
- kolekilbid on ikka rõlged (eelmise all need värvi kontrasti poolelt nii kohutavad ei olnud, halli all aga...)
- siduripedaal kriuksub (vajab määret)
- üks udutule pirn on otsas
- kompuuter näitab mingeid imelikke kütusekulu numbreid
- mootor lagiseb ja väriseb
kui nüüd kunagi satun kuhugi tankla lähedusse, siis mõõdan keskmise kulu ära, eks siis paistab, kas need numbrid konsoolis ehk ikkagi on pädevad
Tegelikult ma olen normaalne....