Aga kui korras on lõpuks, siis vaikselt läheb see meelest ära ja elu läheb edasi

) ootavad ilusat ilma , tagumise kojamehe lahtivõtmine on samamoodi ilusama ilma teema
 ) ootavad ilusat ilma , tagumise kojamehe lahtivõtmine on samamoodi ilusama ilma teema )
 ) .  üldse on vist tegemist G1 versiooniga (kuna maki seerianumbrit ei ole, siis ei tea), millele firmware upgrade'i ei ole võimalik teha. Kõik Marelli tavapärased reseti katsed on siiani feilinud (nii esc, kui  pwr+dark, kui 23456 + tel, kui 3456+tel, kui pwr+esc)-> kui keegi veel mingit combot teab, siis oleks rõõmuga kuulamas
.  üldse on vist tegemist G1 versiooniga (kuna maki seerianumbrit ei ole, siis ei tea), millele firmware upgrade'i ei ole võimalik teha. Kõik Marelli tavapärased reseti katsed on siiani feilinud (nii esc, kui  pwr+dark, kui 23456 + tel, kui 3456+tel, kui pwr+esc)-> kui keegi veel mingit combot teab, siis oleks rõõmuga kuulamas
 töökojast on siiani vaikus (kusjuures ma isegi ei süüdista neid rohkem, kui hädavajalik...)- kindlasti vahetavad mul roolivõimu toru ära ja teevad veel paar pisiasja korda (aga seekord niimoodi, et olen ise koha peal... ei plaaniks nagu väga järgmised kolm kuud oodata
 töökojast on siiani vaikus (kusjuures ma isegi ei süüdista neid rohkem, kui hädavajalik...)- kindlasti vahetavad mul roolivõimu toru ära ja teevad veel paar pisiasja korda (aga seekord niimoodi, et olen ise koha peal... ei plaaniks nagu väga järgmised kolm kuud oodata  )
)  )
 )

pikk jutt lühidalt- on seal jee klappide liigutamise varras kinnitatud kuhugi (ropp serbohorvaadikeelne sõim)- hea kui see varras üldse veel kuskil alles on ( ma ei saa aru sellest loogikast, et tõstad mootori maha, näed vigast 10.- maksvat tükki ja ei maini seda kah enne, kui auto peetis on)
 pikk jutt lühidalt- on seal jee klappide liigutamise varras kinnitatud kuhugi (ropp serbohorvaadikeelne sõim)- hea kui see varras üldse veel kuskil alles on ( ma ei saa aru sellest loogikast, et tõstad mootori maha, näed vigast 10.- maksvat tükki ja ei maini seda kah enne, kui auto peetis on)

Return to “159/Brera/MiTo/Giulietta”