Plaan oleks soetada endale 166 aga ei tea millist ja mis raha eest
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html <-- miks hinnad nii odavad on sellest ma ei saa aru, on see auto siis ikka sõidu korras kah
166
#2"Alfa Romeo depreciates as fast as it accelerates." J.Clarkson 
Alfat ei julge keegi võõrale soovitada, kui ei tea kuidas inimene autot hoiab.
Alfa ostab see, kes tahab Alfat osta. Kui sa istud autosse sisse sõidad sellega ja tunned, et on ilgelt mõnus, siis võta ära.
Kui aga tunned, et krt hing tahab ikka volksvaaagenit buumerit vms "vastupidavat" rahvaautot, siis ära osta.
Mul on sõpru, kellele ma julgen soovitada osta Alfa ning on sõpru, kellele ma ütlen, et Alfa on saatanast- ärgu ostku. Alfa tahab head omanikku, kes aegajalt silitaks ja räägiks temaga.

Alfat ei julge keegi võõrale soovitada, kui ei tea kuidas inimene autot hoiab.
Alfa ostab see, kes tahab Alfat osta. Kui sa istud autosse sisse sõidad sellega ja tunned, et on ilgelt mõnus, siis võta ära.
Kui aga tunned, et krt hing tahab ikka volksvaaagenit buumerit vms "vastupidavat" rahvaautot, siis ära osta.
Mul on sõpru, kellele ma julgen soovitada osta Alfa ning on sõpru, kellele ma ütlen, et Alfa on saatanast- ärgu ostku. Alfa tahab head omanikku, kes aegajalt silitaks ja räägiks temaga.

a.k.a Anthrax
166
#3Viimane kommentaar on 100%tõsi.
Selles kuulutuses olev auto oli mingi aeg tagasi kastirikkega kui ma ei eksi.
Alfa166 on selline lugu et et need mis odavalt müügis on tegelt hirmus palju vigu küljes.Sellistesse autodesse raha paigutada pole mingi probleem.Ja numbrid on ikka tihtlugu 5kohalised.
Kui oled 166 huviline siis anna teada.Mul enda oma on viimasel ajal seisma jäänud.Tööauto teeb kõik vajalikud sõidud.
Auto ideaalses korras kõik hooldused TRK.
Selles kuulutuses olev auto oli mingi aeg tagasi kastirikkega kui ma ei eksi.
Alfa166 on selline lugu et et need mis odavalt müügis on tegelt hirmus palju vigu küljes.Sellistesse autodesse raha paigutada pole mingi probleem.Ja numbrid on ikka tihtlugu 5kohalised.
Kui oled 166 huviline siis anna teada.Mul enda oma on viimasel ajal seisma jäänud.Tööauto teeb kõik vajalikud sõidud.
Auto ideaalses korras kõik hooldused TRK.