arutelu koduste vahendite V6TB rõhu tõstmise teemal

nooh kui teooria on üle käidud siis tasub algselt katsetada näiteks OOOO või kasvõi Saab'i "laialtlevinud" mootori ületurbineerimisega.

asjalugu siis selline, et FAKTILISELT saab 2,0V6TB-st kätte maksimumina umbes 460hp.... millest 250 tuleb suhteliselt kergelt järgmine 50 juba natuke raskemalt ja ülejäänu suure surmaga

Uut mootorit seevastu saab heal juhul Itaaliast (ja kui jumal annab, siis mitte uuena-> ~4000EUR+ kohaletoomine :roll: )

P.S. minu tagasihoidlike andmete kohaselt on meie riigis TERVELT 7 turbineeritud Alfa V6-te (2x164+2x166+2xGTV+Spider)
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:asjalugu siis selline, et FAKTILISELT saab 2,0V6TB-st kätte maksimumina umbes 460hp.... millest 250 tuleb suhteliselt kergelt järgmine 50 juba natuke raskemalt ja ülejäänu suure surmaga
Palju sel asjal originaalis neid obeseid on? miski 200 kanti?? sealt 250 peale on enamusele juba väga suur hüpe ja asi sellega piirdukski. Isegi kui see on +20-30 on see persemeetriga tuntav ja inimesel on hea olla, et ta on midagi saavutanud. Loomulikult väheneb mootori ja vurri ressurss, aga noh, that's life..:) Las inimesed katsetavad. Saavad targemaks.

Hardcore vendade jaoks on juba põhimõtte küsimus see maksimum sealt iga hinna eest võtta..:) Aga see on täiesti teine maailm.
Eesti Saabiklubi ja foorum

Obeseid originaalis jah 200 kanti 8)

cyber wrote: Las inimesed katsetavad. Saavad targemaks.

:roll: katsetamiseks on kas võimalust-> kas osta omale katsetamiseks teine sõiduk VÕI osta omale katsetamiseks teine mootor :roll:

iseenesest see 250 tuleb kätte kah juba "lihtsalt"-> uus kivi, CAI ja uus väljalaskesüsteem :wink:

järgmine 50 juba suurema surve ning uue cooleriga, sealt edasi juba siis mootor tükkideks, uus turbiin, kogu sisselaske ümberehitamine jne...

ts@kunagi heietas 164v6tb mõttekest ja tegi kõiksuguseid arvutusi :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....