Dia diagnostika Tartus

Alfaga vasti diagnosti minna ei soovitaks sinna, aga on kellelgi kogemusi nende meestega muidu? Nimelt, seal pidavat tehtama korda kõikvõimalike masinate ECU'sid Airbag ECU'sid ja muud taolist värki. Teevad justkui tinutamist ja tarkvaralist remonti neile. Muidu ei uuriks, aga sõbral mingi jama bäägiECUga...

Dia diagnostika Tartus

vasti diagnost on näpuviga... tahtsin sinna kirjutada, et alfaga sinna diagnostikasse üldiselt vist pole mõtet mingit tavapärast hooldust tegema, aga kui kuskil kompuutriskeemis midagi läbi kärssab, siis seal need vennad pidavat korda tegema... on kellegil mingeid kogemusi nende vendadega seal Dia autodiagnostikas?

Dia diagnostika Tartus

vedruseib wrote:vasti diagnost on näpuviga... tahtsin sinna kirjutada, et alfaga sinna diagnostikasse üldiselt vist pole mõtet mingit tavapärast hooldust tegema, aga kui kuskil kompuutriskeemis midagi läbi kärssab, siis seal need vennad pidavat korda tegema... on kellegil mingeid kogemusi nende vendadega seal Dia autodiagnostikas?

Alfa kohta konkreetselt ei oska öelda, aga muidu olen DIA-ga ise rahule jäänud. Miinuseks pikk saba ja suht kallis hind. Muidugi mu kogemused (ja tuttavate omad) ei ole kõige uuemad, äkki nad on seoses suurema klientuuriga ka kvaliteeti alla lasknud. Aga äkki ei ole ka. Empiiri võib kah proovida (võru 139 vms), ma olen seal isegi paari 156 maja ees seismas näinud.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Dia diagnostika Tartus

empiiris piiderdavad olen ise kaks korda käinud ...üks hea diagnost on kohe võru tänava alguses peale aardla risti suunaga võru poole...seal vanad vaatavad kõik üle ja pistikud ka olemas...empiiris ainult boschi pistik neil vist olemas...

võin numbri panna kui vaja...aga kus see dia diagnostika ikkagi on