M:Alfa Romeo 164 3.0 [MÜÜDUD, Lukku]

aasta: 05.1989

mootor: 3.0 V6 135 kw

turva- ja ohutusvarustus:

kesklukustus, ABS pidurid

mugavusvarustus:

kliimaautomaatik, elektrilised välispeeglid, 4x elektrilised akende tõstukid, katuseluuk (elektriline), rulookardin tagaaknal, kohtvalgustid

sisustus :

tekstiilpolster, 2x elektriliselt reguleeritavad istmed, käetugi ees, iluliistud salongis (puitdekoor), jalamatid (tekstiilist), nahkkattega käigukanginupp

rehvid ja veljed

talverehvid (naastrehvid), valuveljed (momo)

muu varustus

pakiruumi avamine elektriliselt, tagaklaasi soojendus, välistemperatuuri näidik, pisikesed vead on mida annab korda teha... nagu vanadel autodel ikka. esiklaasis mõra.. iluvead.. kiirenudus on väga hea.

hind 15000.-

58307572
Last edited by pritzu on 07 Oct 2007, 01:39, edited 1 time in total.

:shock: no tule taevas appi....

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

üldse mitte paha pärast, aga kas Sa enam hullemaid pilte ei leidnud?

Mina selle kuulutuse järgi arvaksin, et müüd autot varuosadeks :lol: (veljed, el istmed, tagatuled ja mootor)

Kuigi jah... kuna see kuulutus on Foteki omaga kõrvuti, siis nüüd on tal suurem tõenäosus oma auto ära müüa....

Vabandust offtopicu pärast... :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

MorzokMan wrote:Ma usun, et herr ts ei viidanud piltide kvaliteedile vaid positsioneeringule. Üheltki pildilt ei saa aimdu, mihuke see auto üldse välja näeb.

kui aega ja viitsimist on... sebin fotoka mis teeb pilti ka ;)

ausalt...filmiga fotokas teeb selle käsna kõrval super pilte... :D

jannuhellu wrote:ärge vaadake kui ei meeldi

:lol: olgem nüüd ausad-> mitte keegi isegi ei mõtle autoostule, kui piltidel ei ole isegi mitte kaudset viidet kerekujule :wink:

Lihtsam oleks siis pildid üldse ära võtta :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

Ärge pahandage fotograafiga! See on omamoodi stiil ;) Natuke rohelist muru peab ju ka halli auto kõrvalt välja paistma 8) Ja muide kui keegi on näinud filmi "Spun" siis seal filmiti ka pidevalt selliseid ebatavalisi, kuid mõttetuid kohti nagu vana volvo tolmuse genekarihma liikumist, auto võtmete kõikumist sõidu ajal, jalamatte jms :lol:

Ise kahtlustasin tegelikult, et su fotoka fookus fokuseerib veidi puusse.. ehk siis ekraanilt näed modelli nägu, aga tegelikult pildistab jalgu :D

alfa164 wrote:Ärge pahandage fotograafiga! See on omamoodi stiil ;) Natuke rohelist muru peab ju ka halli auto kõrvalt välja paistma 8) Ja muide kui keegi on näinud filmi "Spun" siis seal filmiti ka pidevalt selliseid ebatavalisi, kuid mõttetuid kohti nagu vana volvo tolmuse genekarihma liikumist, auto võtmete kõikumist sõidu ajal, jalamatte jms :lol:

Ise kahtlustasin tegelikult, et su fotoka fookus fokuseerib veidi puusse.. ehk siis ekraanilt näed modelli nägu, aga tegelikult pildistab jalgu :D

sellel asjal polnud millegiga focuseerida... sest seal polnud sellist asja....

ja ekraani ei olnud ka kust vaadata.... vaid mingi väike pilu millest tuli läbi vaadata :D